Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA și Regatul Unit au lovit poziții ale rebelilor Houthi. David Cameron: Am dat avertismente repetate

Publicat:
SUA și Regatul Unit au lovit poziții ale rebelilor Houthi. David Cameron: Am dat avertismente repetate

Ministrul britanic de externe, , a transmis pe o rețea sociala ca SUA și au desfașurat a treia runda de acțiuni comune in Marea Roșie, ca raspuns la atacurile Houthi asupra transportului maritim international. Atacurile rebelilor din Yemen "trebuie sa inceteze", „am dat avertismente repetate”, spune Cameron.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un petrolier chinez a fost lovit de o racheta a rebelilor Houthi. Atacurile asupra navelor comerciale sunt in creștere in Marea Roșie

09:30, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana, relateaza AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Alerta in Marea Roșie - Inca o nava a fost lovita de o racheta a rebelilor Houthi

08:45, 05.03.2024 - Comandamentul Central al SUA spune ca o racheta balistica anti-nava trasa de rebelii Houthi din Yemen a lovit vasul container M/V MSC SKY II in Golful Aden, provocand „daune”. „Rapoartele inițiale indica ca nu au fost raniți; nava nu a cerut asistența și și-a continuat drumul”, adauga Centcom intr-un…

Noi lovituri americano-britanice impotriva rebelilor houthi in Yemen

08:55, 25.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au efectuat sambata lovituri vizand 18 tinte ale houthi in opt locatii distincte din Yemen, ca raspuns la atacurile desfasurate de rebelii sustinuti de Iran impotriva navelor din Marea Rosie, a anuntat Pentagonul, scrie AFP.

Statele Unite și Regatul Unit au lansat lovituri impotriva rebelilor houthi

03:36, 25.02.2024 - Statele Unite și Regatul Unit au lansat sambata lovituri impotriva a 18 ținte ale rebelilor houthi in opt locații distincte aflate in Yemen, ca raspuns la atacurile desfașurate de rebelii susținuți de Iran impotriva navelor care tranziteaza Marea Roșie, a anunțat Pentagonul

Noi raiduri americane asupra unor importante ținte houthi din Yemen

05:20, 19.02.2024 - Fortele americane au efectuat raiduri asupra unor zone de lansare a rachetelor ale rebelilor houthi din Yemen, informeaza Rador Radio Romania. Pentagonul a anuntat ca fortele americane au efectuat raiduri asupra a cinci zone de lansare a rachetelor ale rebelilor houthi din Yemen, ce amenintau transporturile…

SUA au lovit din nou ținte ale rebelilor houthi din Yemen

09:05, 09.02.2024 - Statele Unite au anuntat joi ca au efectuat noi lovituri vizand patru drone de suprafata si sapte rachete de croaziera „pregatite sa fie lansate impotriva navelor din Marea Rosie” de rebelii houthi din Yemen.

UE a aprobat o misiune militara in Marea Roșie pentru a respinge atacurile rebelilor Houthi

23:15, 08.02.2024 - Cele 27 de state membre UE au aprobat planuri pentru a stabili o misiune militara ce vizeaza protejarea navelor comerciale in Marea Rosie de atacurile rebelilor houthi, au confirmat joi mai multi diplomati pentru dpa, potrivit Agerpres. 

SUA și Marea Britanie au lovit zeci de ținte houthi in Yemen. Rebelii promit razbunare

08:21, 04.02.2024 - Statele Unite și Marea Britanie au anunțat ca au efectuat atacuri aeriene asupra mai multor ținte in Yemen sambata, in replica la atacurile repetate ale rebelilor houthi, sprijiniți de Iran, impotriva navelor din Marea Roșie și Golful Aden, conform informațiilor furnizate de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?