Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA intră în război. Yemen, un alt Al Qaeda scos din joben de americani

Publicat:

Yemenul a reușit sa schimbe cursul conflictului din Fașia Gaza atacand navele aflate in drum spre Israel. Daca  in primele zile au parut mulțumiți cu rezultatul acțiunii lor, acum militanții houthi (gruparea ) au toate motivele sa regrete, caci e foarte probabil ca totul sa se intoarca impotriva lor. Sau, de ce nu, a […] The post SUA intra in razboi. Yemen, un alt scos din joben de americani first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO| In SUA s-a aprins fitilul unei revoluții: proteste masive in marile campusuri universitare

07:20, 26.04.2024 - Un curent revoluționar a pornit in marile universitați din SUA. In zeci de campusuri universitare se desfașoara proteste fața de razboiul dintre Israel și Fașia Gaza. Acest ”potop” de proteste din campusuri a inceput la Universitatea Columbia din New York City, saptamana trecuta, informeaza News.ro.

Razboi in Ucraina, ziua 776. Congresmani americani: "Propaganda rusa a infectat baza Partidului Republican"

12:40, 09.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 776. Ucraina a stabilit mai multe rute pentru exporturile sale agricole, inclusiv prin Romania si Republica Moldova, in contextul in care punctele de trecere a frontierei dintre Ucraina și Polonia sunt in prezent blocate, a declara

Cabinetul de razboi al Israelului ii face pe plac lui Joe Biden: Netanyahu permite livrarea 'temporara' de ajutoare in Gaza

09:35, 05.04.2024 - Israelul va permite livrarea "temporara" de ajutor in Fasia Gaza, asediata si amenintata de foamete, prin portul Ashdod si punctul de trecere Erez, a anuntat vineri biroul premierului Benjamin Netanyahu, relateaza AFP, conform Agerpres.

Romania sprijina spitalul de campanie iordanian din Fașia Gaza

11:55, 14.03.2024 - Statul roman, prin Guvernul Romaniei, Ministerul Afacerilor Externe, respectiv Ministerul Afacerilor Interne a intreprins masuri de monitorizare continue, pentru a oferi sprijin populației civile afectate de razboiul dintre Israel și Fașia Gaza.

Administrația Biden a ocolit Congresul in privința a 100 de vanzari de arme catre Israel

12:20, 07.03.2024 - Administrația Biden a informat Congresul cu privire la 100 de vanzari de arme catre Israel de cand a inceput razboiul impotriva Hamas in Fașia Gaza, a relatat Washington Post, citat de The Guardian.

Mahmoud Abbas cere Hamas sa incheie urgent un acord pentru a proteja poporul palestinian de „o noua catastrofa”

16:31, 14.02.2024 - Presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a cerut miercuri Hamas sa incheie rapid un acord pentru a proteja poporul palestinian de „repercusiunile unei noi catastrofe”, dupa patru luni de razboi intre Israel si miscarea islamista din Fasia Gaza, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Secretarul de stat al SUA și-a inceput, la Riad, turneul in Orientul Mijlociu

05:01, 06.02.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a sosit luni in Arabia Saudita, prima oprire a turneului sau in Orientul Mijlociu pentru a incerca sa contribuie la un armistițiu in razboiul dintre Israel și Hamas din Fașia Gaza

Avertisment ONU: toți copiii din Fașia Gaza, in pericol sa piarda un an de studii

07:35, 04.02.2024 - ONU avertizeaza ca toți copiii din Gaza ar putea sa piarda cel puțin un an de studii, potrivit Sky News, citat de Mediafax.Avertismentul a fost lansat de Agenția ONU pentru refugiații palestinieni. Reprezentanții agenției spun ca anul școlar ar putea fi pierdut deoarece cursurile sunt suspendate…


Ce parere ai despre aceasta stire?