Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: Cu un an înainte de alegerile prezidenţiale, securitatea este întărită în faţa riscurilor de ingerinţă străină

Publicat:

Administratia americana a anuntat marti ca a intarit securitatea alegerilor pe intreg teritoriul tarii in fata amenintarilor de ingerinta din partea unor adversari ai SUA, mentionand in special Rusia, in contextul in care presedintele continua sa minimalizeze amestecul Moscovei in scrutinul din 2016, relateaza AFP. "Guvernul american coopereaza cu cele 50 de state si teritorii americane, responsabilii locali si partenerii din sectorul privat pentru a identifica amenintarile, pentru a face schimb de informatii si pentru a proteja procesul democratic", precizeaza secretarii pentru Justitie,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Canada a trimis o nava de patrulare in Cuba pentru a descuraja Rusia

01:10, 18.06.2024 - Guvernul canadian, criticat de opoziție pentru ca a trimis o nava de patrulare la Havana in timp ce nave rusești se aflau in Cuba, a anunțat luni ca vizita a fost menita sa trimita un mesaj de descurajare Moscovei.

Donald Trump șocheaza din nou: A amenintat ca va opri ajutorul pentru Ucraina daca va castiga alegerile și l-a numit pe Zelenski „agent de vanzari”

17:40, 17.06.2024 - "Cred ca Zelenski este probabil cel mai bun agent de vanzari care a trait vreodata in randul politicienilor. De fiecare data cand vine in tara noastra, el pleaca cu 60 de miliarde de dolari", a remarcat Trump la un miting de campanie desfasurat pe 15 iunie in orasul Detroit."Acum, iata partea frumoasa!…

Ciuca ii raspunde lui Ciolacu: Nu e nicio șmecherie. Alegerile prezidentiale practic se suprapun pe inceperea anului scolar

18:45, 14.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat vineri, 14 iunie, referitor la refuzul premierului Marcel Ciolacu de a muta alegerile prezidențiale in decembrie, ca singura chestiune de analiza este legata de efectele asupra procesului de invațamant, deoarece organizarea scrutinului in septembrie se suprapune…

Putin susține ca pentru Rusia nu conteaza cine va castiga alegerile prezidențiale din SUA. „Nu credem ca se va schimba ceva”

21:55, 05.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu se asteapta la nicio schimbare in relatia ruso-americana, indiferent cine va fi castigatorul alegerilor prezindentiale din noiembrie in SUA - Joe Biden sau Donald Trump.

O femeie care a turnat vopsea intr-o urna de vot la alegerile prezidențiale din Rusia a fost condamnata la „munca corecționala”

23:05, 03.06.2024 - Un tribunal rus a condamnat o femeie la un an și 8 luni de „munca corecționala” pentru ca a turnat vopsea verde pe buletinele de vot dintr-o urna la alegerile prezidențiale din martie, a declarat o filiala regionala a Comitetului de Ancheta de Stat, relateaza Ruters.

Lupta stransa intre Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

15:06, 15.05.2024 - Presedintele american, democratul Joe Biden, si rivalul sau, predecesorul sau republican Donald Trump, sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit unui nou sondaj Reuters/Ipsos, difuzat miercuri, transmite Agerpres.

CCR a publicat motivarea - Argumentele care dau unda verde mutarii alegerilor prezidențiale in septembrie (Document)

00:35, 30.04.2024 - Curtea Constituționala a publicat motivarea Deciziei nr. 148/2024 de respingere a obiecției de neconstituționalitate a dispozițiilor Legii pentru modificarea articolului 5 alineat (1) din Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Președintelui Romaniei. Legea permite mutarea datelor alegerilor prezidențiale…

Donald Trump da un test crucial in cursa pentru alegerile prezidențiale din SUA: semnalul care ar putea arata adevarata cota de piața

22:55, 06.04.2024 - Donald Trump organizeaza sambata seara o uriasa colectare de fonduri in Florida, un nou episod crucial al luptei pentru donatii mari intre republican si Joe Biden in cursa pentru Casa Alba, relateaza AFP, inforemaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?