Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA anunță că a început un nou Război Rece: este mult mai dificil decât cel cu URSS

Publicat:

Puterea economica globala a Chinei face din tara comunista un adversar mult mai dificil decat era in timpul , a afirmat miercuri secretarul american de , in timpul unei vizite in Cehia, transmite Reuters.

Citește și: ULTIMA ORA Bucureștiul și 10 județe din țara, incluse de Germania pe lista 'zonelor de risc'

Pompeo a cerut tarilor europene sa se uneasca impotriva , despre care a afirmat ca se foloseste de forta economica pentru a-si exercita influenta in lume, informeaza News.ro.

”Ce se intampla acum…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandalul care a alertat NATO pușca iar: Polonia anunța ca și ea a fost atacata de Rusia, in scandalul de hacking!

14:35, 04.05.2024 - Polonia a condamnat atacurile cibernetice ale grupului de hackeri ruși APT28 asupra Germaniei și Cehiei, afirmand ca și ea a fost vizata. APT28 are legaturi cu serviciul de informații militare rus GRU, a aratat ministrul german de Externe, Annalena Baerbock. Polonia iși exprima solidaritatea cu Germania…

Germania vizeaza sa-și reia poziția geopolitica printr-o relansare economica

18:05, 27.04.2024 - Germania are nevoie de o relansare economica pentru a-si asigura pozitia geopolitica, a declarat sambata ministrul de Finante, Christian Lindner, care este si presedintele liber-democratilor din partidul FDP, transmite Reuters, preluat de agerpres.ro. Anul trecut, economia germana a inregistrat cele…

Germania are nevoie de o relansare economica, spune ministrul de Finante

17:25, 27.04.2024 - Germania are nevoie de o relansare economica pentru a-si asigura pozitia geopolitica, a declarat sambata ministrul de Finante, Christian Lindner, care este si presedintele liber-democratilor din partidul FDP, transmite Reuters.

Germania: "Spionaj ca in timpul Razboiului Rece"

19:05, 23.04.2024 - Exista activitați "constante" de spionaj rusesc indreptate impotriva intereselor germane, spune directorul Oficiului Federal pentru Protecția Constituției, Thomas Haldenwang, intr-un interviu in exclusivitate pentru DW.

Angajatul unui candidat AfD la alegerile europarlamentare, arestat pentru presupus spionaj in favoarea Chinei

11:15, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un angajat al unui politician membru al Alternativei pentru Germania (AfD) in orasul Dresda, pentru presupus spionaj in favoarea Chinei, au relatat marti posturile ARD, RBB si SWR, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Angajatul, identificat drept Jian G.

Germania si-a imbunatatit usor prognoza de crestere economica

14:10, 19.04.2024 - Guvernul german va anunta saptamana viitoare ca si-a imbunatatit prognoza de crestere pentru acest an, de la 0,2% pana la 0,3%, a dezvaluit vineri pentru Reuters o sursa din apropierea acestui dosar, informeaza Agerpres.

Rusia acuza: 'Dupa 75 de ani de existenta, NATO a revenit la mentalitatea Razboiului Rece!'

16:55, 03.04.2024 - Un oficial rus a declarat miercuri ca NATO a revenit la o mentalitate de Razboi Rece, in conditiile in care alianța militara occidentala marcheaza saptamana aceasta 75 de ani de la infiintarea sa. "Astazi, in relațiile cu Rusia, blocul a revenit la contextul Razboiului Rece", le-a spus jurnalistilor…

Cehia anunța ca a strans banii necesari pentru achizitia a 800.000 de obuze destinate armatei ucrainene

20:45, 07.03.2024 - Finantarea pentru achizitia din state terte a aproximativ 800.000 de obuze care vor fi livrate Ucrainei este in prezent asigurata, cu contribuții din partea a 18 state, a declarat joi presedintele ceh Petr Pavel, potrivit agenției Reuters, preluata de Agerpres.Presedintele ceh, un fost general care…


Ce parere ai despre aceasta stire?