Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: 12 agenţi ruşi, inculpaţi pentru piratarea calculatoarelor Partidului Democrat înaintea alegerilor din 2016

Publicat:

Doisprezece agenti ai serviciilor de informatii ale Rusiei au fost inculpati pentru piratarea calculatoarelor american inaintea scrutinului prezidential din SUA din noiembrie 2016, a comunicat vineri , potrivit AFP.

Inculpatii, toti membri ai serviciului de informatii al armatei ruse (GRU), sunt acuzati ca ''au conspirat in mod intentionat (...) pentru a obtine acces neautorizat in calculatoarele unor persoane sau entitati americane implicate in alegerile prezidentiale americane, a fura documente din aceste calculatoare si a organiza…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia da vina pe SUA pentru atacurile cu arme americane lansate din Ucraina, care au ucis mai multe persoane in Belgorod

12:40, 07.06.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a afirmat vineri ca Ucraina a folosit rachete furnizate de SUA pentru a ucide femei si copii in sudul Rusiei, in regiunea Belgorod, si a sustinut ca vina este a Washingtonului, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

Kievul marește presiunea asupra SUA pentru a-i permite sa loveasca cu arme americane pe teritoriul Rusiei

20:40, 21.05.2024 - Interdicția SUA de a folosi armele furnizate pentru a viza ținte din Rusia a devenit o problema presanta dupa ofensiva lansata de Moscova in regiunea nord-estica Harkov, intr-o zona de frontiera unde Kievul nu se poate apara eficient.

SUA acuza Rusia pentru atacurile cibernetice in Europa: Condamnam cu fermitate acțiunile serviciului rus de informații

21:25, 03.05.2024 - Diplomatia americana a condamnat, vineri, o recenta campanie de atacuri cibernetice in Europa si a atribuit Rusiei responsabilitatea pentru aceste actiuni, asa cum au facut deja guvernele german si ceh, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Ce spun serviciile secrete americane despre Putin: „Este cuprins de o frica paranoica”

14:06, 03.05.2024 - „Frica paranoica” a președintelui rus Vladimir Putin fața de presupusa intenție a Occidentului de a „limita puterea Rusiei” l-a determinat sa decida sa cheltuiasca sume record din punct de vedere istoric pentru militarizare. Acest lucru a fost declarat de directoarea Agenției Naționale de Informații…

Fostul comandant al trupelor americane in Europa: O strategie de reținere a Rusiei 2.0 este inevitabila. De ce are nevoie Ucraina?

14:06, 18.04.2024 - La zece ani de la invazia Rusiei in Ucraina, care a inceput cu anexarea ilegala a Crimeei, este clar ca o strategie de reținere a Rusiei 2.0 este inevitabila, scrie fostul comandant al forțelor americane in Europa, generalul Ben Hodges, intr-un articol pentru Atlantic Council.

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

Drapelul imperial al Rusiei, declarat extremist in Republica Moldova

14:56, 05.04.2024 - Drapelul imperial al Federatiei Ruse, utilizat tot mai des in ultimii ani de organizatii nationaliste din Rusia, precum si in regiunile ocupate ale Ucrainei, a fost declarat extremist pe teritoriul Republicii Moldova printr-o decizie luata de Judecatoria Chisinau, la solicitarea Procuraturii Generale,…

Partidul Rusia Unita al lui Putin - ținta unui „masiv” atac cyber in timpul alegerilor prezidențiale din Rusia

12:45, 16.03.2024 - Partidul de guvernamant al Rusiei, Rusia Unita, al președintelui Vladimir Putin, a anunțat sambata ca se confrunta cu un atac pe scara larga de „negare a serviciului”, o forma de atac cibernetic care blocheaza utilizarea internetului, impotriva prezentei sale online si a suspendat „serviciile neesentiale”…


Ce parere ai despre aceasta stire?