Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: O subvariantă Delta, mai puțin probabil să producă simptome

Publicat:

O subvarianta pornita din varianta Delta, care afecteaza tot mai multe persoane din , este mai puțin probabil sa produca simptome ale infecției COVID-19, a constatat un studiu privind prevalența coronavirusului, adaugand ca numarul total de cazuri a scazut de la varful inregistrat in octombrie. Studiul REACT-1 de la , publicat pe 18 noiembrie, a constatat ca subvarianta cunoscuta sub numele de AY.4.2 a ajuns sa constituie aproape 12% din probele studiate, dar doar o treime dintre acestea aveau sa produca simptome „clasice” de COVID, in comparație cu aproape…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Super gonoreea rezistenta la medicamente, raspandita in China

20:31, 28.04.2024 - China, punctul zero al pandemiei de Covid, ar putea sa alimenteze o creștere la nivel global a unei noi infecții: super gonoreea. Rata de rezistența la antibiotice a acestei boli este de 40 de ori mai mare in China, comparativ cu SUA și Marea Britanie. Potrivit unui raport al CDC, aproximativa 98% din…

Un barbat de 62 de ani din Germania s-a vaccinat anti-Covid de 217 ori. Ce au constatat cercetatorii

08:35, 06.03.2024 - Un barbat german "hipervaccinat", care ar fi primit 217 vaccinuri Covid in 29 de luni, nu a prezentat "niciun semn" ca ar fi fost vreodata infectat cu virusul care provoaca Covid-19 si nu a raportat niciun efect secundar legat de vaccin, potrivit unui studiu publicat in revista Lancet Infectious Diseases,…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

09:45, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Printre efectele pe termen lung ale Covid: scaderea IQ-ului. Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor

07:01, 29.02.2024 -  Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea un impact asupra abilitatilor cognitive si de memorie care dureaza un an sau mai mult dupa infectie. Persoanele cu simptome nerezolvate care au persistat mai mult de 12 saptamani au avut deficiente…

Nou studiu: Anumite proteine pot prezice apariția demenței cu 10 ani inainte de simptome

20:16, 12.02.2024 - Un studiu realizat pe mostre de sange congelat a dus la descoperirea unei serii de proteine care pot preconiza aparitia unor forme de dementa cu peste 10 ani inainte de diagnosticarea acestei maladii, conform unui anunt facut luni de cercetatori din Marea Britanie si China, transmite Reuters.Studiul,…

Somonul conține compuși unici, care reduc colesterolul

22:45, 08.02.2024 - Somonul este un pește gustos, dar și foarte bun pentru protejarea sanatații. Cercetatorii de la Universitatea din Colorado au identificat cel puțin patru compuși prezenți in acest pește, toți contribuind la reducerea colesterolului rau. Se știe ca aceasta forma de colesterol se acumuleaza in vasele…


Ce parere ai despre aceasta stire?