Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu. Efect neașteptat al pandemiei: oamenii par mai atrăgători când poartă mască de protecție

Publicat:

Oamenii de știința din par sa fi descoperit unul dintre puținele efecte pozitive ale pandemiei COVID-19: un studiu citat de arata ca oamenii par mai atragatori cand poarta masca de protecție.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sunak nu vrea ca tinerii sa poata locui in Marea Britanie fara permis de ședere ca inainte de Brexit și respinge propunerea CE

09:25, 20.04.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak a respins o oferta a UE de a ajunge la un acord post-Brexit pentru a le permite tinerilor britanici sa traiasca, sa studieze sau sa lucreze in blocul european pentru o perioada de pana la patru ani, relateaza The Guardian.

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

Obiceiul care aduce oamenii 'mai aproape de pensie': Doar doua nopți nedormite te pot imbatrani cu 4 ani (studiu)

10:45, 05.04.2024 - Un studiu recent a demonstrat ca lipsa de somn te poate face sa te simți semnificativ mai batran decat ești in realitate. Este nevoie doar de cateva nopți nedormite pentru a adauga patru ani la varsta pe care o percepi, spun specialiștii.

Studiu: Medicamentele hormonale ar putea creste riscul de tumori cerebrale printre femei

11:35, 28.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii citați de The Guardian. Oamenii de stiinta au descoperit…

Milioane de la bancile Kremlinului au mers catre Allwyn, operatorul Loteriei britanice

13:55, 11.03.2024 - Allwyn, operatorul Loteriei Naționale din Marea Britanie, a imprumutat milioane de la bancile deținute de Kremlin, dupa ce a caștigat cel mai mare contract din sectorul public din Marea Britanie, dezvaluie The Guardian.

Iulia Nalavalnaia, in Parlamentul European: „La ordinele lui Putin, Aleksei a fost ucis. Putin trebuie sa raspunda pentru ceea ce a facut”

14:31, 28.02.2024 - Soția lui Aleksei Navalnii a susținut miercuri, 28 februarie, un discurs in Parlamentul European, in care a afirmat ca soțul sau a fost ucis la ordinele președintelui rus, Vladimir Putin, despre care spune ca se afla in fruntea unei „organizații criminale”, relateaza BBC, The Guardian și Agerpres.„La…

Oamenii de știința incearca sa rezolve misterul unui obiect roman antic 

07:20, 13.02.2024 - Oamenii de știința inca se lupta cu misterul dodecaedrelor romane, incercind sa le deslușeasca scopul. Arheologii amatori au gasit in apropierea satului Norton Disney (Lincolnshire, Marea Britanie) un obiect ciudat, care este format din 75% cupru, 7% - staniu și 18% - plumb. Acest lucru a fost raportat…


Ce parere ai despre aceasta stire?