Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studentă la Medicină, mărturisiri după ce ea și familia ei au contractat noul coronavirus: ”Noi am supraviețuit, ne-am tratat acasă, dar am pierdut-o pe bunica!”

Publicat:

Familia unei tinere din Sibiu, care este studenta la Medicina, in anul VI, a fost pusa la grea incercare dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus. Din pacate, bunica fetei s-a stins din viața in urma infecției cu COVID-19.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copil din Cluj-Napoca disparut de acasa. Poliția și familia il cauta

10:56, 18.05.2024 - Un copil de 13 ani este cautat de poliție dupa ce a plecat de joi acasa și nu a mai revenit. Cei care il vad sunt rugați sa sune la 112!,,AJTAI ALEXANDRU HORIA RAFAEL, in varsta de 13 ani, din municipiul Cluj-Napoca a plecat de la locuința la data de 16 mai a.c. in jurul orei 15.00 și nu s-a intors…

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Mirel Dragomir, tanarul acuzat ca a ucis-o pe Andreea, studenta de la Medicina, a fost supus expertizei psihiatrice. Ce au stabilit medicii

11:35, 17.04.2024 - A trecut aproape o luna de cand Mirel Dragomir a fost acuzat ca a ucis-o pe Andreea Morega, studenta de la Medicina. Familia nu are liniște și vrea sa se faca dreptate. Intre timp, tanarul acuzat de crima a fost supus expertizei psihiatrice. Urmeaza sa ajunga, din nou, in fața magistraților.

Barbat din Sibiu, mort din cauza rujeolei. S-a tratat acasa și starea lui s-a agravat

19:55, 11.04.2024 - S-a inregistrat inca un deces din cauza rujeolei! Un barbat s-a stins din viața pe patul de spital, in Sibiu! Acesta s-a imbolnavit, dar o lunga perioada s-a tratat singur, la el acasa. Starea lui s-a agravat, insa, dar și cand a ajuns la spital a refuzat mai multe forme de tratament. In cele din urma,…

Cozonac de post ca la bunica acasa. Ce sa adaugi in aluat ca sa iasa pufos și un gust special  

13:45, 09.04.2024 - Daca vrei sa faci cozonac de post ca la bunica acasa, aceasta rețeta este perfecta pentru momentele in care vrei ceva dulce, dar ții post. In plus, poți face acest cozonac pentru pachetele pe care sa le dai de pomana in timpul postului. Acest cozonac este foarte pufos și are un gust special. Rețeta…

Mesajul dureros postat de tatal Andreei, studenta de la medicina ucisa de iubit. Parintele nu-și poate reveni: ”Ma simt atat de vinovat”

13:05, 06.04.2024 - Andreea Morega a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Familia studentei la medicina nu-și poate reveni din șoc, iar declarațiile sunt sfașietoare. Adrian Morega, tatal ei, a publicat un mesaj dureros in care marturisește ca dorul este chinuitor.

Acces Direct. Marturia lui Mirel, cel care a omorat-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Cum se apara tanarul: ”M-am enervat foarte tare”

18:25, 25.03.2024 - Mirel Dragomir este suspectul principal in uciderea studentei de la Facultatea de Medicina din Timișoara. Tanarul și-a recunoscut fapta și a oferit mai multe detalii magistraților care se cupa de cazul infiorator.

Mesaje de durere, dupa moartea Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubitul ei! Tanara de 21 de ani a fost gasita injunghiata in apartament / FOTO

14:10, 23.03.2024 - Andreea și-a gasit sfarșitul la varsta de 21 de ani, dupa ce a fost ucisa cu sange rece de propriul ei iubit. Mesaje de durere in memoria studentei la Medicina. Tanara a fost descoperita injunghiata.


Ce parere ai despre aceasta stire?