Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Strania și captivanta poveste a doamnei Cesária Évora, la fARAD10

Publicat:

Ultimul film din programul zilei de sambata la fARAD ar fi „mers” mai degraba in tema ediției din 2017, „Celebritate”, doar ca nu avea cum,... The post Strania și captivanta poveste a doamnei , la fARAD10 appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prevenția și siguranța, o poveste frumoasa pe hartie, dar trista pe strazile Aradului

10:35, 12.04.2024 - Ca sa putem aborda prevenția, ca parte a poveștii de viața prin care suntem asigurați ca suntem in deplina siguranța pe strazi, in case sau... The post Prevenția și siguranța, o poveste frumoasa pe hartie, dar trista pe strazile Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

ACS Șoimii Șimand, primul meci „acasa” in play-out-ul Ligii I de futsal

10:45, 16.03.2024 - Ultimul loc din Liga I de futsal – seniori va duce la finalul fazei play-out in divizia secunda, cele șase echipe participante incercand sa-l evite.... The post ACS Șoimii Șimand, primul meci „acasa” in play-out-ul Ligii I de futsal appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ultima etapa a sezonului din Liga I de futsal: ACS Șoimii Șimand vs. West Deva

07:40, 03.03.2024 - Ultimul gong in sezonul regulat al primei divizii de futsal se aude duminica, incepand cu ora 16.00, la Șimand, cand este programat duelul dintre ACS... The post Ultima etapa a sezonului din Liga I de futsal: ACS Șoimii Șimand vs. West Deva appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Adrian Wiener (USR Arad): Poveste despre doua Palate (P)

18:15, 27.02.2024 - Daca tot veni vorba de palate… In timp ce la București alearga oamenii cu roabele sa arunce 8 milioane de euro in palatul lui Iohannis,... The post Adrian Wiener (USR Arad): Poveste despre doua Palate (P) appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort

08:51, 27.02.2024 - Poveste de groaza in satul Araneag, comuna Tarnova, acolo unde un barbat in varsta de 48 de ani este acuzat ca și-a violat trei din... The post Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort

15:36, 26.02.2024 - Poveste de groaza in satul Araneag, comuna Tarnova, acolo unde un barbat in varsta de 48 de ani este acuzat ca și-a violat trei din... The post Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Armata rusa deține controlul asupra fabricii de cocs din Avdiivka, ultimul bastion al Ucrainei din zona

08:35, 19.02.2024 - Armata rusa a preluat controlul total al uzinei de cocs și produse chimice Avdiivka, au anunțat luni agențiile de presa rusești de stat, dupa ce... The post Armata rusa deține controlul asupra fabricii de cocs din Avdiivka, ultimul bastion al Ucrainei din zona appeared first on Special Arad · ultimele…

UTA vs. Botoșani, ultimul meci al lui Aly Abeid pentru UTA!

14:20, 12.02.2024 - Scriam inca din luna decembrie ca Aly Abeid va pleca in aceasta iarna de la UTA. Fotbalistul care a jucat pentru naționala Mauritaniei la Cupa... The post UTA vs. Botoșani, ultimul meci al lui Aly Abeid pentru UTA! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?