Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile Antena Stars. A anunțat că se căsătorește, dar acum o vrea înapoi pe fosta! Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu vrea să se împace cu ea: "Vorbește de dragoste..." / VIDEO

Publicat:

Dupa ce a anunțat ca se casatorește cu o tanara in varsta de 25 de ani, pare ca s-a cam razgandit, sau cel puțin asta susține , ca tata fetiței sale ar dori sa se impace cu ea. Ce dezvaluiri a facut vedeta in cadrul emisiunii Știrile Antena Stars. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alex Dobrescu, adevarul despre relația cu Cristina Cioran și fosta lui soție. „Nu ne-am iubit niciodata. Am fost strict din interes”

11:50, 22.05.2024 - Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioranu, face declaratii șocante despre vedeta, dar și despre fosta lui soție, care i-a daruit un baiat. El recunoaște ca s-a casatorit cu fosta lui soție pentru a-i aduce pachete la pușcarie, iar despre relația cu Cristina Cioran, a spus ca intenția lui a fost…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

O cunoscuta prezentatoare TV din Romania, amenințata cu moartea de fostul iubit. Vedeta traiește in teroare

07:30, 23.04.2024 - Cristina Cioran trece prin clipe de coșmar. Fosta prezentatoare TV este in continuare amenințata de fostul partener de viața și spune ca se teme pentru viața ei. Recent, vedeta a cerut un ordin de restricție impotriva lui, insa barbatul continua sa o amenințe. Cristina Cioran a dezvaluit ca s-a intalnit…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, reacție in lacrimi dupa interviul acordat de Alex Dobrescu. Ce a dezvaluit actrița: "Nu ma pot gandi decat la fetița mea..." / VIDEO

14:50, 17.04.2024 - Dupa ce aseara, la Xtra Night Show, Alex Dobrescu a acordat un interviu in care a demontat declarațiile facute de Cristina Cioran, femeia alaturi de care are un copil, actrița a oferit p prima reacție. Se declara șocata de spusele tatalui copilului ei.

Xtra Night Show. Cristina Cioran susține ca lipsesc probe importante din dosarul cu Alex Dobrescu. Fosta prezentatoare ar fi fost lovita: „Aveam urme...”

00:40, 16.04.2024 - Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au desparțit cu mare scandal in 2022, cand erau la un pas sa se casatoreasca. De atunci au aparut mai multe probleme intre ei, iar acum s-au intalnit la tribunal, pentru o noua infațișsare a procesului. Vedetei nu i-a fost prelungit ordinul de restricție, iar din dosar…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.


Ce parere ai despre aceasta stire?