Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stațiunea Vârful lui Roman din județul Vâlcea este izolată din cauza viscolului. Zeci de oameni blocați în nămeți

Publicat:

lui Roman din judetul Valcea este izolata de miercuri noaptea. Zeci de brazi au fost rupti de vantul puternic si sunt cazuti pe drumul de acces catre cabane. Turistii au plecat de cand s-a anuntat codul portocaliu, dar zeci de angajati ai cabanelor sunt blocati.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copac doborat pe șine din cauza zapezii, oameni blocați in tren

13:11, 22.04.2024 - Ninge de ore bune in mai multe zone din țara, in plina primavara Sursa articolului: Copac doborat pe șine din cauza zapezii, oameni blocați in tren Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

Romani blocați in Dubai din cauza inundațiilor apocaliptice / MAE da informații de ultima ora

12:50, 18.04.2024 - Ministerul de Externe anunta ca un grup de cetateni romani, ramas blocat pe Aeroportul din Dubai, a revenit in Romania. Alte doua grupuri au cerut ajutor pentru cazare, pana la revenirea in țara.

Urmarile cutremurului din Taiwan. Zeci de oameni sunt blocați in tuneluri

17:25, 03.04.2024 - Zeci de oameni sunt blocați in mai multe tuneluri din Taiwan in urma cutremurului de miercuri dimineața. Alte victime au ramas blocate sub cladirile prabușite. Echipele de intervenție incearca sa ajunga la victime.

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Suceava: Cinci oameni au fost raniți și transportati la spital

08:15, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat, vineri, in judetul Suceava, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de interventie. Cinci persoane au nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital, afirma reprezentantii ISU.

Și-a batut concubina și copiii, acum are arest preventiv pentru 30 de zile!

12:45, 12.03.2024 - Un clujean scandalagiu s-a ales cu 30 de zile de arest preventiv dupa ce și-a batut concubina și pe copiii acesteia. Femeia nu a stat pe ganduri și a cerut sprijinul autoritaților și spera acum ca justiția sa-i faca dreptate. Un barbat de 39 de ani din judetul Cluj a fost arestat preventiv pentru 30…

Incendiu la un depozit din Iași: Doi oameni se salveaza pe acoperiș

17:56, 16.02.2024 - Un incendiu puternic a avut loc, vineri, la un spațiu de depozitare a materialelor textile, in municipiul Iași. Doua persoane au fost evacuate de pompieri de pe acoperișul cladirii invecinate. Cauza probabila de producere a incendiului a fost fumatul in locuri nepermise „Astazi, 16 februarie a.c.,…


Ce parere ai despre aceasta stire?