Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stațiunea din România cu peisaj iernatic de basm. E mai frumos ca în Poiana Brașov, mii de turiști vin aici în fiecare an

Publicat:
Stațiunea din România cu peisaj iernatic de basm. E mai frumos ca în Poiana Brașov, mii de turiști vin aici în fiecare an

Romania este o țara foarte frumoasa cu stațiuni care se pot compara cu cele din strainatate. Așa este și in cazul stațiunii Comandau. Peisajele sunt uimitoare, aerul este curat, iar parca timpul petrecut aici ți-ai dori sa stea pe loc. Stațiunea Comandau, un colț de Rai Poiana Brașov se numara printre cele mai apreciate stațiuni din țara. Cu toate acestea, de cele mai multe ori este foarte aglomerat. Exista stațiuni la fel de frumoase, de care multa lume nu știe. Ați auzit de Comandau? Se afla in județul Covasna și este considerata un adevarat colț de Rai. Situata la o altitudine de 1030 de metri,…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol si foto: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

CALENDAR ORTODOX 2024: Sfinții Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ștefan și Sava Brancovici, Mitropoliții Transilvaniei

07:15, 24.04.2024 - CALENDAR ORTODOX 2024: Sfinții Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ștefan și Sava Brancovici, Mitropoliții Transilvaniei Sfantul Ilie Iorest Sfantul Ierarh Iorest s-a nascut in Transilvania, din parinti ortodocsi, primind la botez numele de Ilie. A invatat carte la Manastirea Putna, unde a deprins si mestesugul…

O carte de colorat cu 134 de orase ale Transilvaniei va fi prezentata la Festivalul SepsiBook de la Covasna

23:26, 10.04.2024 - Un grup de tineri din judetul Covasna, care lucreaza la o firma de branding si design, a gasit un mod inedit de a promova patrimoniul cultural si arhitectural al Transilvaniei: prin intermediul unei carti de colorat. Aceasta cuprinde 134 de orase din Transilvania si va fi prezentata in cadrul Targului…

REVOLUTIA DE LA 1848-1849: Primele tratative dintre conducatorii Revolutiei romane si reprezentantii guvernului revolutionar ungar

16:35, 10.04.2024 - Declansarea campaniei generalului maghiar Iosif Bem in Transilvania (la 13/25 dec. 1848 a intrat in Cluj; ian.-mart.1849 a ocupat aproape intregul teritoriu al Transilvaniei) la dispozitia guvernului din Pesta a dus la infrangerea trupelor imperiale, constranse, in parte, sa se refugieze in Tara Romaneasca.…

Despre o Romanie inainte de „marele razboi” – istorie si geopolitica

17:35, 31.03.2024 - Constituirea si edificarea tanarului stat roman modern incepe odata cu unirea Principatelor Moldova si Valahia si epoca de reforme a lui Alexandru Ioan Cuza. Institutiile sale capata forma si stabilitate odata cu Constitutia anului 1866, iar din 1878, obtinand independenta si recunoasterea Marilor Puteri,…

Destinație de weekend: Cetatea Colțești

13:50, 22.03.2024 - Numita și Cetatea Trascaului, Cetatea Colțești a fost construita in jurul anilor 1296 ca cetate locuibila și refugiu. Chiar daca a suferit daune majore in anii 1700, azi mai puteți gasi o mare parte din zidurile incintei și cele doua turnuri laterale. Situata la nici o ora distanța de Turda, Cetatea…

Rareș Bogdan, lecții de istorie pentru Karl Nehammer: ”I-am spus-o și nu i-a convenit”

05:55, 07.03.2024 - Europarlamentarul PNL a amintit despre momentul crizei din 1938, cand numarul austriecilor care munceau in Romania era de circa 65.000, dar și de acțiunile trupelor conduse de Iuliu Maniu in Viena in 1918. Rareș Bogdan, lecții de istorie pentru Karl Nehammer Rareș Bogdan s-a declarat intristat de faptul…

Trecem zilnic pe langa aceasta cladire din Turda dar știai ca aici a funcționat „Casa Tabacarilor”?

13:20, 02.03.2024 - Situata in centrul istoric al Turzii o cladirea de patrimoniu, impunatoare și astazi, are istoria ei. Este vorba despre cladirea situata pe strada Republicii la numarul 12. Acolo a funcționat „Casa Tabacarilor” sau „Asociația Tabacarilor”. Aceasta casa cu locuințe de inchiriat, proprietatea breslei…

LECȚIA DE ISTORIE prezentata de profesorul Viorel Guțu – 28 februarie: Execuția lui Horea și Cloșca

16:15, 28.02.2024 - La data de 28 februarie 1785, Horea și Cloșca, conducatorii rascoalei țaranești din Transilvania din anul 1784, au fost executați prin tragere pe roata la Alba Iulia. Cel de-al treilea conducator al marii revolte țaranești și anume Crișan, știind ce avea sa urmeze și nedorind sa fie batjocorit, se spanzurase…


Ce parere ai despre aceasta stire?