Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Statele UE cer reguli pentru influenceri și un „cod etic” pentru activitatea pe rețelele sociale

Publicat:
Statele UE cer reguli pentru influenceri și un „cod etic” pentru activitatea pe rețelele sociale

Ministrii culturii din statele UE au cerut marti la o reuniune a masuri pentru incurajarea unui comportament responsabil in randul influencerilor activi pe retelele sociale si dezvoltarea unor organisme sau mecanisme de reglementare a activitatilor acestora, inclusiv un „cod etic”.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE si NATO transmit condoleante dupa moartea presedintelui iranian, provocand reactii de indignare pe retelele sociale

15:56, 20.05.2024 - Presedintele Consiliului European, Charles Michel, si seful diplomatiei europene, Josep Borrell, au exprimat „condoleantele” UE in urma mortii presedintelui iranian Ebrahim Raisi, provocand reactii de indignare pe retelele de socializare. Si NATO a transmis luni „condoleante poporului iranian”.

REGULI Statele UE cer reguli pentru “influencerii” din online

12:05, 15.05.2024 - Ministrii culturii din statele UE au cerut marti la o reuniune a Consiliului European masuri pentru incurajarea unui comportament responsabil in randul influencerilor activi ... The post REGULI Statele UE cer reguli pentru “influencerii” din online first appeared on Informatia Zilei .

Un adevar tulburator: drame și conflicte interioare ascunse in umbra urmaririi succesului ca influencer pe rețelele sociale și a supravegherii online

08:26, 11.04.2024 - De la colectarea datelor pana la examinarea colegilor noștri pe rețelele de socializare, suntem cu toții mai  expuși ca niciodata. Capodopera lui Orwell poate sa ne lumineze asupra modului in care am putea internaliza pierderea intimitații noastre, scrie The Guardian.

Statul american care va restricționa accesului minorilor la rețelele sociale. „Incercam sa ii ajutam pe parinți”

10:25, 26.03.2024 - Intr-o mișcare destinata sa aduca mai multa transparența și control in utilizarea rețelelor sociale de catre minori, guvernatorul statului Florida, Ron De Santis, a semnat luni o lege care impune restricții stricte privind accesul la platformele online.

Star Matinal. De ce a șters Mario Fresh toate pozele cu Alexia Eram de pe rețelele sociale. Ce se intampla in relația celor doi: „Sunt foarte multe schimbari” / VIDEO

09:11, 19.03.2024 - Mario Fresh a vorbit, de curand, in cadrul unui interviu, acordat in exclusivitate pentru Antena Stars, despre planurile pe care le are anul acesta, dar și despre relația cu Alexia Eram. Cantarețul a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a șters toate pozele de pe rețelele sociale in care apare alaturi…

Reuters: Trump a ordonat CIA sa lanseze o operațiune secreta impotriva Chinei pe rețelele sociale

15:35, 14.03.2024 - Donald Trump a autorizat CIA, in 2019, sa declanșeze o operațiune clandestina pe rețelele sociale chinezești cu scopul de a intoarce opinia publica din China impotriva guvernului de la Beijing, conform unor oficiali care au informații directe legate de aceasta operațiune secretizata, dezvaluie Reuters.

Facebook și Instagram au picat in Romania: Milioane de utilizatori nu pot accesa rețelele sociale

17:50, 05.03.2024 - Facebook și Instagram au picat in Romania: Milioane de utilizatori nu pot accesa rețelele sociale Facebook și Instagram au picat in Romania: Milioane de utilizatori nu pot accesa rețelele sociale Marți, 5 martie 2024, utilizatorii de pe tot globul s-au trezit intr-o lume digitala parțial paralizata,…


Ce parere ai despre aceasta stire?