Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Ce sacrificii face Lena Enache în rolul de mamă. Soția fotbalistului și-a amânat operația pentru a fi alături de cei mici: ”Am alte...” / VIDEO

Publicat:

are o familie mare și frumoasa, iar rolul de mamica i se potrivește perfect. Soția lui face sacrificii pentru cei mici, iar unul dintre cele mai importante este faptul ca și-a amanat operația pentru a fi alaturi de copiii ei. Chiar daca a decis sa renunțe pentru un moment la acest plan, este convinsa ca cei mai importanți sunt copiii ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabi Enache și soția sa, parinți responsabili indiferent unde se duc. In ce ipostaze au fost surprinși cei doi alaturi de copil / PAPARAZZI

22:55, 23.04.2024 - Gabi și Lena Enache demonstreaza ca sunt parinți responsabili in orice loc merg alaturi de baiețelul lor. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro i-au surprins in timp ce se aflau la cumparaturi, iar copilul a fost mereu in atenția lor.

Star Matinal. Cum este Puya in rolul de tata. Artistul și soția lui, Melinda, au impreuna trei copii: „Din fericire...”

09:25, 15.04.2024 - Puya se mandrește cu familia lui. Artistul este impreuna de ani buni cu Melinda, femeia care i-a daruit trei fete. Artistul spune ca nu s-a considerat niciodata un parinte exigent, dar in schimb, copiii l-au vazut mereu pe tatal lor ca un om mai sever.

Știrile Antena Stars. Cum se ințelege soția lui Sergiu Hanca, Andreea, cu soacra. De ce mama fotbalistului nu a fost de acord la inceput cu relația lor: „Am avut de furca”

17:40, 11.04.2024 - Chiar daca in prezent au o familie frumoasa, relația dintre Sergiu Hanca și soția lui, Andreea, nu a fost lipsita de probleme, mai ales la inceputul poveștii lor de iubire. Partenera fotbalistului iși aduce aminte și acum de perioada in care soacra ei nu a fost de acord cu relația lor.

Lena Enache, vacanța fara soțul ei! Decizia luata de blondina, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul

23:00, 10.04.2024 - Soția lu Gabi Enache, prima vacanța fara soțul ei. Decizia pe care a luat-o Lena Enache, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul. Cum iși incarca blondina bateriile și ce ii place cel mai mult sa faca.

Lena Enache, oprita in ultimul moment! » Soția lui Gabi Enache n-a mai suportat sa vada cum e umilit fotbalistul: „Chiar va bateți joc de o familie intreaga?”

12:35, 30.03.2024 - Lena Enache, soția lui Gabi Enache, a fost la un pas sa faca un gest disperat, in urma cu un an. Reacția ei a venit dupa ce fotbalistul in varsta de 33 de ani a intrat intr-un conflict cu patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu. Dupa ce a plecat de la FCU Craiova, Enache a povestit pas cu pas cum…

Frumusețea nu este de fiecare data un avantaj! Lena Enache știe cel mai bine acest lucru. Soția lui Gabi Enache, despre situațiile in care aspectul fizic a dezavantajat-o / VIDEO

22:45, 06.03.2024 - Frumusețea nu este de fiecare data un atu! Soția lui Gabi Enache vorbește despre avantajele și dezavantajele faptului ca este o femeie frumoasa. Lena ne expune situațiile in care a avut de caștigat, dar și momentele cand aspectul fizic a "incurcat-o".

Noi detalii despre ”țeapa” pe care și-au luat-o Gabi Enache și soția. La ce soluție au recurs pagubiții

22:55, 28.02.2024 - Noi detalii despre "țeapa" pe care și-au luat-o Gabi și Lena Enache. Cum au ajuns cei doi soți in aceasta situație, dar și cine este persoana care le-a tradat increderea. La ce soluție au recurs pagubiții.

„Iți voi lua familia, iți voi lua copiii, iți voi lua soția, iți voi lua banii!” » Un fost fotbalist de la Steaua Roșie a amenințat ca-l va injunghia cu o foarfeca pe un fost jucator din NBA

10:40, 06.02.2024 - Baschetbalistul sarb Nemanja Bjelica, 35 de ani, a fost amenințat cu moartea vinerea trecuta la Belgrad, in timp ce se afla impreuna cu familia sa la un centru de recreere. Potrivit sportal.blic.rs, atacatorul lui Bjelica e fostul fotbalist sarb Nikola Petkovic. Acesta i-ar fi strigat: „Iți voi lua…


Ce parere ai despre aceasta stire?