Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Amalia Năstase a renunțat la diete! De ce a ales vedeta să nu le mai țină: „După cum se vede...” / VIDEO

Publicat:

a renunțat la diete! In exclusvitate pentru de la , vedeta a marturisit de ce a ales sa nu mai țina diete. Iata ce declarații a facut fosta soție a lui !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum va petrece Andreea Balan de Paște. Vedeta iși amintește cu drag de sarbatorile din copilarie: „Mergeam la țara...” / VIDEO

12:00, 30.04.2024 - Andreea Balan a dezvaluit ce planuri are de Paște. Vedeta iși amintește cu drag și dor de sarbatorile din perioada copilariei. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Cum arata barbatul perfect in viziunea Otnielei Sandu. Vedeta este o femeie singura: „In inimioara mea...” / VIDEO

08:40, 18.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Otniela Sandu a vorbit despre viața ei. Vedeta este o femeie singura și iși traiește viața așa cum știe ea mai bine. Iata cum arata barbatul perfect in viziunea blondinei!

Vacanța de vedeta. Amalia Nastase, sfaturi utile pentru o vacanța de vis in Paris! Fosta soție a lui Ilie Nastase a vizitat locuri exclusiviste: ”Casa lui era...” / VIDEO

15:55, 13.04.2024 - Ediția de astazi a emisiunii Vacanța de vedeta a inceput cu un invitat de excepție! Amalia Nastase a vizitat locuri spectaculoase din Paris, iar acum a venit cu sfaturi utile pentru turiștii care iși doresc sa ajunga acolo. Iata ce locuri nu trebuie sa ratezi și de ce buget ai nevoie!

Star Matinal. Ce regrete are Ileana Badiu. Vedeta a dezvaluit care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului: „Puneam prea multa presiune pe mine” / VIDEO

11:25, 03.04.2024 - Ileana Badiu a vorbit, in urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars, despre regretele pe care le are in viața, dar a a dezvaluit și care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului.

Star Matinal. Unde nu mai vrea Andreea Balan sa mearga vreodata. Vacanța pe care vedeta nu o va mai repeta: „Ai impresia ca mori...” / VIDEO

10:40, 28.03.2024 - Andreea Balan a dezvaluit unde nu mai vrea sa mearga vreodata! Vacanța pe care indragita vedeta nu o va mai repeta. Ce a marturisit cunoscuta cantareața cu privire la locul pe care l-a vizitat, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Magazin. Catrinel Sandu traiește visul american, dar nu a renunțat la pasiunea ei! Ce face vedeta in Florida: „Sunt director la...” / VIDEO

15:25, 07.02.2024 - Catrinel Sandu traiește visul american, dar nu a renunțat la pasiunea ei! Ce face vedeta in Florida. In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, vedeta a vorbit despre viața ei de acolo. Iata ce face in Florida!


Ce parere ai despre aceasta stire?