Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stanjenelul, rol in regenerarea ficatului

Publicat:

Stanjenelul sau irisul este o planta cu floare albastra de la care, in scop terapeutic, se folosesc florile si rizomi si care contine ulei eteric, esteri, glucozide, amidon, mucilagii si saruri minerale. Radacina de stanjenel este recomandata in tratarea acneei, a eczemelor, dar si a ranilor. De asemenea, radacina de stanjenel are proprietati laxative, vomitive, diuretice si antiseptice, fiind indicata in tratarea tusei, deoarece are proprietati expectorante si emoliente. Totodata, mai poate fi ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poșta Romana scoate la inchiriere 500 de spații comerciale, apartamente și terenuri. A lansat o platforma imobiliara

06:05, 25.04.2024 - Poșta Romana scoate la inchiriere 500 de spații comerciale, apartamente și terenuri. A lansat o platforma imobiliara Poșta Romana scoate la inchiriere 500 de spații comerciale, spații pentru birouri, apartamente și terenuri. Acestea nu au mai fost utilizate de mai mulți ani. Compania a lansat miercuri…

Odata cu implementarea proiectului “Regenerarea zonei Obelisc Mihai Viteazu prin crearea unui nou parc public”, Turda va avea o noua oaza de relaxare

12:41, 13.04.2024 - Primele etape ale proiectului au demarat cu organizarea șantierului, masuratorile topografice și igienizarea arealului.  Sunt amenajate piste de biciclete, cai de acces, o zona de parcare și acces in parc, dar și o zona pentru activitați culturale/evenimente. De asemenea, este realizata amenajarea peisagera,…

O noua descoperire in tratarea cancerului de san. Frunzele unui arbore capabile sa combata metastazele

14:10, 07.04.2024 - Frunzele unui arbore originar din unele parti ale subcontinentului Indian, care creste insa si in Australia si in regiuni tropicale, s-au dovedit promitatoare in oprirea raspandirii in organism a celulelor cancerului de san, au descoperit oamenii de stiinta. Albizia lebbeck (Alle) este denumirea stiintifica…

Bucureștenii nu mai primesc caldura in calorifere. Termoenergetica a anunțat ca „inchide robinetele”

11:25, 01.04.2024 - Mai exact, dupa creșterea temperaturilor din ultima perioada, reprezentanții companiei au transmis incheierea sezonului de incalzire.„Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) S.A. anunta incheierea sezonului de incalzire 2023 - 2024, avand in vedere evolutia temperaturilor exterioare din…

Gasește intr-un singur loc oferte atractive pentru orice tip de proprietați de inchiriat din București și provincie

18:41, 26.03.2024 - Atunci cand vrei sa gasești o proprietate de inchiriat, cautarea poate fi uneori o provocare.  Exista numeroase oferte interesante pe piața, insa cum le poți gasi mai ușor pe cele care se potrivesc nevoilor tale? De unde sa incepi cautarea? Din fericire, exista un site unde poți gasi reunite la un loc…

Uleiul CBD și potențialul sau pentru ameliorarea insomniilor

17:05, 20.03.2024 - Insomnia este o afecțiune comuna care afecteaza milioane de oameni din intreaga lume. Dificultatea de a adormi sau de a menține un somn odihnitor poate avea un impact semnificativ asupra calitații vieții și a sanatații generale. In cautarea unor soluții naturale pentru tratarea insomniilor, mulți oameni…

STIL DE VIAȚA. Adela Alexa, nutritionist, dietetician: Scorțișoara – condiment cu proprietați antioxidante

18:20, 12.02.2024 - Originara din Sri Lanka, Birmania și regiunea de sud a Indiei, scorțișoara este una dintre cele mai vechi mirodenii cunoscute. Se afla in fruntea listei celor mai bune alimente antioxidante, inainte de curcuma și puțin dupa cuișoare. De altfel, prin incalzire, acțiunea ei antioxidanta este amplificata.

Terapia genica ar putea revoluționa tratarea surditații

10:30, 30.01.2024 - O terapie experimentala dezvoltata de o echipa de cercetatori chinezi a facut ca mai mulți copii cu surditate congenitala sa-și recapete auzul, iar rezultatele studiului au fost publicate miercuri, in revista The Lancet.   O echipa de cercetatori chiezi au reușit, in cadrul unui experiment, sa restabileasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?