Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sport - Doana, campioana nationala

Publicat:

(foto), legitimata la CS , si-a adaugat, recent, in vitrina cu trofee inca o medalie de aur. Sportiva pregatita de a obtinut un nou titlu de campioana nationala, la Deva, in limitele categoriei 44 de kilograme, la juniori. Tot la 44 de kilograme, pe podium a urcat alta eleva a profesorului Voin...

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

FCSB a caștigat, dupa 9 ani de așteptare, al șaselea titlu in Liga 1. Campioana avem, așteptam retrogradatele

08:30, 29.04.2024 - Gigi Becali și-a indeplinit visul și a cucerit titlul de campion dupa 9 ani de așteptare, cu trei etape inainte de final. In ultimele meciuri, cu Universitatea Craiova, CFR și Rapid, FCSB poate juca rolul de arbitru pentru locurile 2-3 in play-off.

Handbal masculin – tineret. CSU Suceava, campioana naționala!

10:25, 28.04.2024 - CSU Suceava a demonstrat și in acest an ca este cel mai puternic centru al handbalului juvenil din Romania. Dupa medaliile de argint cucerite la nivel de junior I, sucevenii au devenit campioni naționali de Tineret. La randul lor, celelalte echipe de juniori ale CSU Suceava s-au calificat sau sunt foarte…

CSM CSU Constanta a castigat in premiera titlul de campioana nationala

21:15, 23.04.2024 - CSM CSU Constanta a castigat in premiera titlul de campioana nationala, dupa ce a invins-o pe FCC Baschet UAV Arad cu scorul de 71-56 (19-13, 18-11, 17-8, 17-24), marti seara, in deplasare, in al treilea meci al finalei Ligii Nationale de baschet feminin.

Andreea Lupu, campioana nationala la sabie

13:20, 04.04.2024 - Scrimera Andreea Lupu (CS Dinamo Bucuresti) a castigat titlul de campioana nationala individuala la sabie, joi, dupa ce a invins-o e colega sa de club Maria Matei, cu 15-8, in finala competitiei gazduite de Sala "Ana Pascu" din Bucuresti.

„Zorro” din Superliga, omul cerut la naționala lui Iordanescu, are o poveste de viața impresionanta: „O sa arat din ce in ce mai bine!”

14:51, 01.04.2024 - Ștefan Baiaram, 21 de ani, a marcat de șase ori in ultimele șase runde. # De fiecare data cand a marcat, Universitatea Craiova a invins! # A efectuat, in premiera in ultimii doi ani, intregul cantonament cu echipa, a scapat de accidentari, are o relație stabila și liniștita. # Puștiul abandonat și adoptat…

A murit Ana Stark-Stanisel, tripla campioana mondiala cu nationala Romaniei de handbal

18:55, 26.03.2024 - Tripla campioana mondiala cu echipa nationala de handbal a Romaniei, Ana Stark-Stanisel a decedat la varsta de 89 de ani, a anuntat, marti, CS Rapid Bucuresti, club cu care a castigat in cariera sa Cupa Campionilor Europeni.

CFR CLUJ IL TRANSFERA PE LUMBARDH DELLOVA CFR Cluj ”ii fura” Universitatii Craiova un jucator de nationala

11:05, 22.03.2024 - Universitatea Craiova a fost aproape sa il transfere, dar mutarea nu s-a materializat. The post CFR CLUJ IL TRANSFERA PE LUMBARDH DELLOVA CFR Cluj ”ii fura” Universitatii Craiova un jucator de nationala first appeared on Informatia Zilei .

CSM Constanta judo: Ana Carla Gliga, campioana nationala la categoria Under-16 (GALERIE FOTO)

14:00, 18.03.2024 - Medalie de aur pentru Ana Carla Gliga, de la CSM Constanta, la Campionatul National Individual de Judo Under 16 Sportiva clubului de pe litoral a devenit campioana nationala la categoria 57 kg, dupa ce si a invins adversarele din tara pe tatami in competitia de la Bacau. Felicitari, Ana Carla si staff…


Ce parere ai despre aceasta stire?