Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spionul vedetă: Andreea Fried caută nume pentru băieţelul ei

Publicat:

(31 de ani), prezentatoarea stirilor de la Prima TV (de luni pana joi de la ora 18.00), e insarcinata in cateva luni. In urma ecografiei a aflat ca va avea un baietel si e foarte fericita!

Acum este in cautarea unui nume care sa i se potriveasca. Vedeta si iubitul ei au deja o varianta in minte, dar, conform  declaratiilor ei, mai cautasi altele. Andreea e foarte norocoasa pentru ca sarcina nu i-a creat pana acum nicio problema.vedetanu a avut nici greturi sau pofte.

------------------------------------------------------------------------------

Spionul-vedeta…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copilul trimis in Germania pentru adopție a fost preluat de autoritațile romane

15:15, 29.04.2024 - Baiețelul in varsta de șase ani, din comuna Danciulești, din județul Gorj, care a plecat in Germania pentru a fi adoptat de un cetațean german a fost preluat de autoritațile romane și se intoarce acasa.

„Cercul de creta caucazian”, dupa textul lui Bertolt Brecht, in premiera la Teatrul Maghiar de Stat

20:15, 15.04.2024 - Echipa Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara lucreaza la o noua premiera. Este vorba despre spectacolul „Cercul de creta caucazian", dupa textul celebrului dramaturg german Bertolt Brecht, in regia lui Harsanyi Zsolt.

„Era un lup mare”. Descult si ud pana la piele, aproape inghetat, așa a fost gasit copilul de 2 ani, disparut la Tudora.

21:35, 18.03.2024 - „Era un lup mare”. Descult si ud pana la piele, aproape inghetat, așa a fost gasit copilul de 2 ani, disparut la Tudora. Baietelul de doi ani din Botosani a fost gasit teafar dupa 25 de ore de cautari! Copilul a mers mai bine de patru kilometri prin padure si a stat intreaga noapte printre salbaticiuni.…

„Unde este comoara ta, acolo va fi si inima ta” – Exegeza la Evanghelia Duminicii ...

11:05, 18.03.2024 - Textul randuit de Biserica pentru a se citi in Duminica Izgonirii lui Adam din rai, din Evanghelia dupa Matei, capitolul 6, versetele 14-21, face parte din Predica de pe munte si este o continuare a Rugaciunii „Tatal nostru".Dupa ce Mantuitorul le-a vorbit apostolilor despre milostenie ...

Ce a scris Rona Hartner in jurnalul ei inainte de a muri. Sora artistei, dezvaluiri emoționante: „Punea date. Știa de mult ca o sa fie bolnava”

11:40, 13.03.2024 - Inainte de a se stinge din viața, Rona Hartner și-a facut un jurnal, unde scria tot ceea ce simte. Rinda, sora regretatei artiste, a facut dezvaluiri emoționante la 4 luni de la decesul acesteia.Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, a fost invitata in cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”,…

La Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Bistrita au fost aduse doua victime.

20:26, 19.02.2024 - In urma incendiului izbucnit la o casa din localitatea Bistrita Bargaului, la Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Bistrita au fost aduse doua victime, un copil in varsta de un an si mama acestuia, in varsta de 20 de ani. Baietelul a suferit o arsura minora de gradul I pe obrazul stang si, dupa ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?