Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spectacolul de teatru „Bacantele“, în regia lui Mihai Măniuţiu, la Lisabona

Publicat:

  Premiera spectacolului „Bacantele“ a avut loc in 2003, la Teatrul „Tony Bulandra“ din Targoviste. Acesta a devenit unul dintre cele mai apreciate spectacole, atat din istoria teatrului targovistean, cat si din cariera regizorului Mihai Maniutiu.    Printre festivalurile la care a fost premiat se numara: Festivalul International de Teatru MOT din Macedonia (2005), Festivalul International de Teatru Marea Neagra din Trabzon, Turcia (2006) si Festivalul International de Teatru Alternativ din Muntenegru (2006).    Regizor de teatru si profesor onorific al Departamentului…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferița de 20 de ani, din București, s-a rasturnat cu un ATV in afara drumului

12:30, 06.05.2024 - ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferița de 20 de ani, din București, s-a rasturnat cu un ATV in afara drumului ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferița de 20 de ani, din București, s-a rasturnat cu un ATV in afara drumului Un accident rutier a avut loc sambata, 4 mai, pe DN 75, la Arieșeni. O șoferița…

O profesoara din Azuga data afara de la liceul unde preda, in urma unui scandal, primita la o unitate din București

09:55, 27.04.2024 - Cristina Dumitrescu, o profesoara de matematica data afara de la Liceul Teoretic din Azuga, județul Prahova, iși va continua cariera la Școala nr. 80 din București. Aceasta școala este situata in Sectorul 3 al Capitalei.

Cat caștiga o manichiurista din București intr-o zi. Suma i-a surprins pe mulți: „Eu ca inginer nu fac atația bani in afara țarii”

10:35, 29.03.2024 - Zilele trecute, un videoclip postat pe platforma Tik Tok a devenit viral dupa ce o manichiurista din București a dezvaluit cat caștiga intr-o singura zi prin aceasta activitate. Iata la ce suma ajunge și ce spun internauții.

Invazie de ploșnițe intr-o școala din București. Parinte: „Cand ajunge copilul acasa il dezbrac afara, il verific. Nu e normal”

11:30, 20.03.2024 - Este alerta intr-o școala din Sectorul 5 al Capitalei. Parinții se plang ca sunt ploșnițe in clase, pe care copiii le-ar aduce acasa pe haine și ghiozdane. Intr-un raspuns pentru Digi24, Primaria Sectorului 5 confirma ca ploșnițele au reaparut, dupa doua ture de dezinsecție.

O femeie din București s-a trezit ca niște necunoscuți i-au ocupat apartamentul și nu ii poate da afara: „Au decupat ușa”

09:25, 20.03.2024 - O femeie din București s-a trezit intr-o situație halucinanta. Și-a gasit incuietoarea schimbata, iar in casa - o familie cu șase copii. Proprietara a chemat poliția, dar legea spune nu ii poate scoate pe oameni din casa fara ordin judecatoresc.

UE nu trebuie parasita, ci schimbata

05:56, 19.03.2024 - Persista criza sectorului agricol european. Duminica, la Madrid, sute de fermieri au protestat din nou, pe jos și pe tractoare, impotriva „birocratiei excesive” și a reglementarilor de la Bruxelles de care sunt „sufocati”. Vineri, Comisia Europeana acceptase in extremis sa slabeasca respectarea unor…

Omul care ține Romania in afara spațiului Schengen a ajuns in țara

11:50, 07.03.2024 - Unul dintre cei mai contestați oameni a ajuns in Romania. Karl Nehammer se indreapta spre Palatul Cotroceni unde va avea intalniri cu șeful statului, Klaus Iohannis, dar și cu premierul Marcel Ciolacu. Tema principala a discuțiilor va fi aderarea Romaniei la spațiul Schengen. Inainte de a ajunge in…


Ce parere ai despre aceasta stire?