Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Special Arad a revenit! Mulțumim cititorilor pentru înțelegere

Publicat:

Informare pentru cititorii : Din motive independente de noi, portalul www.specialarad.ro a intampinat probleme tehnice și nu a putut fi deschis astazi, pentru mai... The post a revenit! Mulțumim cititorilor pentru ințelegere appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bine ați revenit, My X-Men!

09:05, 24.04.2024 - Poate ca ideea mea de a pune lumina așa, pe nepusa masa, pe o franciza cu niște supereroi este perceputa infantila și nesabuita, avand mai... The post Bine ați revenit, My X-Men! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Gyuszi Balint: „E o partida speciala pentru mine, eu n-am negat-o niciodata, UTA este un club special”

14:20, 21.04.2024 - Antrenorul Gyuszi Balint a revenit in circuitul Ligii 1 dupa aproape un an de absența. A promovat cu UTA in 2020, a revenit la Arad... The post Gyuszi Balint: „E o partida speciala pentru mine, eu n-am negat-o niciodata, UTA este un club special” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Parchetul de pe langa Judecatoria Arad s-a autosesizat. Investigația „Rețeaua Bulbuc” ajunge dosar in mainile procurorilor și polițiștilor

16:35, 05.04.2024 - ”Biroul de Informare si Relatii Publice din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele: Ca urmare... The post Parchetul de pe langa Judecatoria Arad s-a autosesizat. Investigația „Rețeaua Bulbuc” ajunge dosar in mainile procurorilor…

(live/update) Consilierii au revenit in ședința, cu noi replici: - Oare nu este o ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada? - Culiocul unde e?

14:50, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii municipali au revenit in ședința. Dinari Cojocaru: Oare nu este vreo ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada?

14:40, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

Tumoare de 2,7 kg, extirpata de medicii aradeni

13:10, 11.03.2024 - Informare SCJU Arad. Intervenție deosebit de dificila, astazi, in Blocul Operator al Secției Clinice Obstetrica-Ginecologie, pentru extirparea unei tumori, voluminoase, la ovar! O echipa alcatuita... The post Tumoare de 2,7 kg, extirpata de medicii aradeni appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Concluziile „grupului de lucru” pentru modernizarea malului Mureșului: „O sa ajungem sa-i mulțumim administrației locale mai degraba pentru ceea ce nu a facut”

12:25, 09.03.2024 - Dorința Primariei Arad de a moderniza o mare porțiune din malul Mureșului a fost primita de la inceput cu mult scepticism, insa proiectul a trecut... The post Concluziile „grupului de lucru” pentru modernizarea malului Mureșului: „O sa ajungem sa-i mulțumim administrației locale mai degraba pentru ceea…

Mulțumim, Cooper, dar ramai cu noi… Atacantul Batranei Doamne a fost refuzat in Iran

17:35, 21.02.2024 - Godberg Cooper s-a intors din Iran la o saptamana dupa ce a parasit Aradul pentru a semna cu gruparea iraniana Foolad. Intre timp, echipa din... The post Mulțumim, Cooper, dar ramai cu noi… Atacantul Batranei Doamne a fost refuzat in Iran appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?