Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Michael Phelps, marcată de boala campionului: „Dacă te pierd, nu știu ce voi face

Publicat:

Inotatorul  (35 de ani), unul dintre cei mai mari sportivi din istorie, se confrunta cu „ XXI", de ani buni. Multiplul campion olimpic sufera de depresie, motiv pentru care sotia sa, , si-a exprimat ingrijorarea.  are o familie superba: o sotie frumoasa, fosta , care are grija de 3 copii - Boomer (4 ani), Beckett (2 ani) si Maverick (un an). Pustii vor sa primeasca iubire de la t (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii șocante! Un roman acuzat ca și-a ucis soția și fiica, pe care a și violat-o a fost eliberat in Franța

08:30, 26.04.2024 - Marian Marinescu, un barbat de origine romana suspectat ca si-a ucis sotia si fiica si ca a violat-o pe aceasta din urma, in 1993, in sud-estul Frantei, a fost pus miercuri in "libertate supravegheata", dupa aproape trei ani de detentie, in asteptarea procesului sau, au anuntat avocatii care se ocupa…

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Un barbat și-a urmarit soția in trafic, a spart geamul masinii acesteia si a agresat-o. Polițiștii l-au arestat

14:45, 23.04.2024 - Un barbat de 53 de ani din București si-a urmarit sotia in trafic, i-a spart geamurile de la masina cu un obiect contondent, a lovit-o, iar ulterior a vrut sa fuga din tara. A fost retinut si, ulterior, arestat preventiv.

Un barbat de 33 de ani a murit in timpul unui zbor din Torino. Sotia lui insarcinata se afla pe un loc mai in spate si nu a aflat de tragedie decat la aterizare

10:20, 19.04.2024 - Urmau sa devina parinti si erau fericiti, dar toata bucuria lor s-a sfarsit intr-o clipa, in aer, intr-un zbor Ryanair din Torino. Giuseppe Stilo și soția sa, Federica Marrella, erau așezați la poluri opuse ale avionului, Giuseppe in fața și Federica in spate, din cauza alocarii aleatoare a locurilor…

Ramore de la iUmor și soția lui au luat decizia de a divorța! Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doi luni: ”Nu mai locuim impreuna”

09:35, 16.04.2024 - Ramore de la iUmor divorțeaza! Vestea a fost confirmata de soția lui, Denisa Dragan. Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doua luni și au impreuna o fetița. Remus Iosub și soția lui s-au separat deja și nu mai locuiesc impreuna. Iata de ce au luat aceasta decizie.

Cat au crescut și cum arata acum copiii lui Marcel Pavel. Cum se ințelege cu soția lui dupa 32 ani de casatorie

14:06, 12.04.2024 - Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați artiși din țara și, pe langa cariera infloritoare pe care o are, el se lauda și cu o familie frumoasa. Cei trei copii ai sai sunt mandria artistului.

Imagine emoționanta in familia Phelps » „Baieții sunt captivați de cel mai nou frate al lor, vor sa aiba grija de el”

20:10, 01.02.2024 - Michael Phelps, 38 de ani, cel mai medaliat sportiv olimpic din istorie, și soția sa, Nicole, au devenit parinți pentru a patra oara. Venirea pe lume a lui Nico i-a incantat pe copiii mai mari ai cuplului, Boomer, Beckett și Maverick. Anul trecut, in octombrie, la ceremonia in cadrul careia a fost introdus…


Ce parere ai despre aceasta stire?