Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Adrian Mutu are o mamă de milioane! Cât de frumoasă este soacra „Briliantului”. Sandra Mutu și cea care i-a dat viață și-au făcut de cap ca fetele în oraș / PAPARAZZI

Publicat:

este o prezența discreta in lumea mondena, chiar daca este soția celebrului . Partenera de viața a „Briliantului” a decis sa iși ia mama la plimbare, iar cu aceasta ocazie s-a aflat și cat de bine arata soacra fostului fotbalist roman. Iata imaginile surprinse de paparazzi SpyNews.ro!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum se ințelege soția lui Sergiu Hanca, Andreea, cu soacra. De ce mama fotbalistului nu a fost de acord la inceput cu relația lor: „Am avut de furca”

17:40, 11.04.2024 - Chiar daca in prezent au o familie frumoasa, relația dintre Sergiu Hanca și soția lui, Andreea, nu a fost lipsita de probleme, mai ales la inceputul poveștii lor de iubire. Partenera fotbalistului iși aduce aminte și acum de perioada in care soacra ei nu a fost de acord cu relația lor.

Cum arata o zi din viața unuia dintre cei mai bogați antreprenori din Romania. Averea lui sare de 70 de milioane de euro / PAPARAZZI

22:45, 08.04.2024 - Un antreprenor din Romania sepoate lauda cu o viața ideala. Deține in conturi o avere de peste 70 de milioane de euro și se bucura de un tratament preferențial din partea celorlalte persoane. Iata in ce ipostaze a fost surprins de paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro.

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Cum arata viața cand ai peste 600 de milioane de lei in conturi. Bogdan Doicescu, apariție de peste 200.000 de euro. Fiul lui Raul Doicescu nu are deloc gusturi rele / PAPARAZZI

23:10, 31.03.2024 - Cum arata viața cand ai peste 600 de milioane de lei in conturi. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imagini rare cu Bogdan Doicescu și tatal sau, Raul. Fiul milionarului, apariție de 200.000 de euro.

Soția lui What’s UP, primele declarații la cateva luni de la casatoria religioasa. „Acesta este rolul femeii in viața”

11:35, 29.03.2024 - Micky, soția lui What's UP a facut primele declaratii dupa casatoria religioasa care a avut loc in toamna anului trecut. Cei doi și-au unit destinele la doi ani de cand s-au cunoscut, iar evenimentul a fost secret, departe de ochii curioșilor.What's UP a trimis invitația la eveniment cu o seara inainte,…

Cat de frumoasa este soacra lui Adrian Mutu. Cum arata mama Sandrei Mutu la 53 de ani

19:50, 23.03.2024 - Adrian Mutu are o soacra superba! Mariana Bachici, mama Sandrei Mutu, este de o frumusețe deosebita la 53 de ani. Aceasta iși menține aspectul fizic de invidiat. Iata cum arata femeia care i-a dat viața soției antrenorului roman de fotbal.

Sandra Mutu, urare speciala de ziua mamei sale! Postarea emoționanta facuta de soția lui Adrian Mutu: „Cat de mult te pot eu iubi” / FOTO

21:41, 22.03.2024 - Sarbatoare mare in familia lui adrian Mutu. Soacra fostului mare fotbalist roman iși sarbatorește ziua de naștere stai. Iata urarea speciala pe care i-a facut-o Sandra Mutu mamei sale, in urma cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram!

Soția lui Pepe a vorbit despre relația cu artistul. Ce se intampla in casnicia lor. „Ne-am asumat asta. Sunt momente cand el este mai dur”

11:15, 27.02.2024 - Pepe și Yasmine formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit in secret, chiar inainte sa devina parinți, iar acum, aceștia fac noi declaratii despre cum merg lucrurile in relația lor.Yasmine Ody i-a daruit lui Pepe un baietel, in urma cu doi ani, iar de atunci viața…


Ce parere ai despre aceasta stire?