Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Adam Levine a născut cel de-al treilea copil. Cum se înțeleg cei doi după ce solistul a fost acuzat de infidelitate

Publicat:

Soția lui , , a nascut cel de-al treilea copil luna aceasta, relateaza People. Insa, cum se ințeleg cei doi dupa scandalul in care a fost implicat solistul, conform caruia și-ar fi inșelat soția cu o tanara de 23 de ani?

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deputatul ex-AUR Viorel Focsa, acuzat din nou ca si-a batut sotia

14:15, 02.05.2024 - Deputatul Viorel Focsa este acuzat din nou ca si-a agresat sotia, iar pe numele sau a fost emis un ordin de protectie. In ianuarie parlamentarul a fost reclamat de catre soția sa pentru agresiune, iar pe numele sau a fost deschis dosar penal. In urma incidentului de atunci, AUR a anunțat ca l-a exclus…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Fost ministru al economiei, acuzat ca și-a torturat și ucis soția in bataie, intr-un restaurant din Kazahstan

07:15, 09.04.2024 - Procesul fostului ministru al Economiei, acuzat ca și-a batut soția pana la moarte, a starnit interesul publicului din Kazahstan, fiind vazut de unii ca un test crucial pentru angajamentul președintelui Kassym-Jomart Tokayev de a construi o societate mai echitabila și mai justa.

De ce s-a temut Theo Rose pentru Anghel Damian in ziua in care l-a nascut pe fiul lor, Sasha Ioan: „Nu aveam ce sa fac”. Cei doi iși mai doresc un copil

11:10, 06.03.2024 - Theo Rose și Anghel Damian au devenit parinți in urma cu cateva luni, dupa ce artista l-a adus pe lume pe fiul lor, Sasha Ioan. Despre aceasta experiența, artista spune ca mai tare s-a temut pentru iubitul ei decat pentru ca urma sa aduca pe lume un copil.

Medicul de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, trimis in judecata

15:16, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.

Medicul de la Polizu acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu, trimis in judecata

14:10, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.

Barbat acuzat ca si-a fortat sotia sa se prostitueze si si-a amenintat cu moartea fiul minor, retinut

09:40, 21.02.2024 - Un barbat din Argeș suspectat ca si-a fortat sotia sa se prostitueze in strainatate si si-a amenintat cu moartea fiul minor a fost reținut marți de polițiști, urmand ca miercuri sa fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?