Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soros donează 1 miliard de dolari unor universităţi care să opună rezistenţă autoritaritarismului din SUA şi Rusia

Publicat:

a anuntat ca va investi 1 miliard de dolari pentru a finanta o noua retea globala de universitati, conceputa special pentru a promova valorile liberale si viziunea sa asupra unei societati deschise, informeaza .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Generalul Wesley Clark, despre razboiul din Ucraina: „Un test de rezistența. Anul 2025 poate fi decisiv”

16:55, 03.05.2024 - Generalul american in rezerva Wesley Clark, fost comandant al forțelor aliate din Europa, apreciaza ca razboiul din Ucraina este un test de rezistența in condițiile in care cele doua parți implicate in lupte nu sunt dispuse sa faca vreun compromis și crede ca anul 2025 „poate fi decisiv”, relateaza…

Achiziție de un miliard de dolari. Cum arata vehiculele militare pe care vrea sa le cumpere Romania din Coreea de Sud

12:15, 22.04.2024 - Romania ar putea avea 54 de obuziere autopropulsate K9 Thunder, produse in Coreea de Sud, compania producatoare, Hanwha, fiind singura care a ramas in licitatia deschisa de Ministerul Apararii Nationale, iar negocierile in acest sens continua cu Guvernul roman, potrivit Agerpres. 

Influencerul ucrainean care a strans peste 50 de milioane de dolari pentru armata Ucrainei

13:10, 08.04.2024 - Haștagul „RussiaIsATerroristState„ (Rusia e un stat terorist) este folosit zilnic de sute de oameni, inclusiv de responsabili ucraineni și occidentali. Totuși puțini știu ca cel care a lansat campania virala de promovare a lui este influencerul ucrainean Igor Lacenkov.

„Cele mai corupte alegeri din istoria Rusiei”. Ce spune o organizație independenta de monitorizare a votului despre victoria lui Putin

16:55, 18.03.2024 - O organizație independenta de monitorizare a votului din Rusia a declarat, luni, ca alegerile prezidențiale caștigate de Vladimir Putin cu aproape 90% din voturi au fost cele mai frauduloase și corupte din istoria țarii, relateaza The Guardian. 

(VIDEO) Elton John a scos la licitație 900 de articole din fosta casa din Atlanta

07:20, 22.02.2024 - Elton John a scos la licitație 900 de articole in valoare de 10 milioane de dolari din fosta casa din Atlanta. Obiectele lui Elton John au fost vandute, miercuri, la aproape 8 milioane de dolari la o licitatie organizata la casa Christie’s din New York. Este prima licitație dintr-o serie dedicata artistului.…

VIDEO - Vladimir Putin pregatește de urmatorul pas, dupa moartea lui Navalnii: a aparut extrem de jovial și relaxat

06:51, 19.02.2024 - In conditiile in care Ucraina pierde teren si sanctiunile occidentale au un impact redus, liderul rus devine din ce in ce mai indraznet si ar putea sa se lanseze in miscari mai temerare, scrie The Guardian intr-o analiza semnata de Pjotr Sauer, reporter specializat pe Rusia, informeaza News.ro. Vineri,…

Putin ar fi primit moștenire o colecție de arta de 2 miliarde de dolari de la un critic de arta care a murit

17:56, 15.02.2024 - Nina Moleva, renumit critic de arta din Rusia, a murit la varsta de 98 de ani. Se speculeaza ca misterioasa colecție de lucrari pe care o detinea, care ar valora 2 miliarde de dolari, ii va ramane mostenire lui Vladimir Putin, scrie The Moscow Times, citat de observatornews.ro .

Decizie EBU: Israel poate concura la Eurovision 2024

15:36, 15.02.2024 - Uniunea Europeana de Radio și Televiziune (EBU) a hotarat ca Israelul poate concura la concursul Eurovision din acest an, in ciuda solicitarilor ca țara sa fie exclusa din competiție din cauza razboiului din Fașia Gaza, așa cum a fost exclusa Rusia dupa invadarea Ucrainei, informeaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?