Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorbet de visine

Publicat:

Visinele se spala si se curata de samburi, si se pun la foc mediu intr-o cratita impreuna cu zaharul. Dupa ce s-a topit tot zaharul se mai lasa putin pana se inmoaie si fructele. Se ia de pe foc si se paseaza cu blenderul.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hrana sanatoasa și cancerul. Mai cade un mit

08:25, 27.05.2024 - Onco-nutriționistul Marius Vaduva a explicat, intr-0 emisiune  la Antena 3 CNN, ca hrana sanatoasa este poate pe primul loc atunci cand vorbim de prevenția cancerului. Acesta a vorbit despre alimentele care ar trebui consumate, insa in special de cele care trebuie evitate. Zaharul nu e primul loc! „Pe…

Cum sa prepari deserturi delicioase fara zahar: Opțiuni sanatoase și gustoase

12:36, 24.05.2024 - Chiar daca ești la dieta sau pur și simplu vrei un stil de viața mai sanatos, fara zahar, nu trebuie sa renunți la deserturi. Zaharul procesat este, intr-adevar, rau pentru organism. Insa zaharul care se afla natural in fructe este bun, așa ca poți profita de acest lucru pentru a te rasfața din cand…

Secretul lui Dorel Vișan care il ajuta sa fie activ la 86 de ani. Cum scapa de dureri, cu ce a inlocuit zaharul EXCLUSIV

20:15, 23.05.2024 - Actorul Dorel Vișan este apicultor din tata in fiu. Și acum, la varsta de 86 de ani, continua sa se ocupe de stupii din satul de langa Cluj, unde locuiește. El ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre remediul naturist folosit in ameliorarea durerilor reumatice, dar și despre proprietațile…

Prajelile și zaharul, in topul alimentelor cu potențial cancerigen, avertizeaza dr. Cezar

13:30, 05.05.2024 - Prajelile și zaharul sunt pe primele doua locuri intr-un top al alimentelor cu potențial cancerigen, mai ales daca sunt mancate frecvent și in cantitați mari. Cardiologul Cezar pune pe primul loc prajelile, uleiurile refolosite, deoarece pot avea efect cancerigen.  ”Aș pune pe primul loc prajelile,…

Cat de rau este zaharul pentru organismul nostru si cat ar trebui sa consumam zilnic?

20:35, 23.04.2024 - Zaharul, in numeroasele sale forme, a fost un subiect de dezbatere in domeniile sanatații și nutriției. De la preocuparile legate de creșterea in greutate pana la impactul sau asupra sanatații generale, discutiile privind consumul de zahar continua.

Faina, uleiul și zaharul s-au ieftinit, cartofii s-au scumpit: evoluția la zi a prețurilor de consum (tabel)

11:35, 13.03.2024 - Laptele de vaca, ouale, faina și uleiul sunt cateva dintre alimentele ale caror prețuri s-au ieftinit in luna februarie, comparativ cu luna ianuarie, conform datelor Institutului National de Statistica (INS). De cealalta parte, cartoful, una dintre cele mai folosite legume in bucataria romaneasca, s-a…

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Consumul de zahar alb afecteaza fizionomia oamenilor! Nutriționiștii trag un semnal de alarma

11:05, 04.03.2024 - Zaharul alb are efecte negative asupra organismului, mai ales cand este consumat in cantitați mai mari decat este recomant. Nu doar ca afecteaza funcționarea organelor, dar modifica și fizionomia. Iata ce trebuie sa știe toți romanii despre acest ”viciu”.

Cuvinte cheie:

zaharul sorbet visinele

Ce parere ai despre aceasta stire?