Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sora Andreei Tonciu, o nouă operație estetică: „O fac din ce-n ce mai frumoasă”. Lorena, însoțită de mama lor la intervenție / VIDEO

Publicat:

a mai bifat inca o operație estetica! și-a facut recent o noua intervenție chirurgicala. Cea care a dat-o de gol a fost soția lui , dand vestea surprinzatoare la . Potrivit spuselor ei, tanara nu a fost de una singura la clinica din Turcia, ci insoțita de mama lor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata Mara Banica, dupa ce a suferit o noua intervenție estetica la fața 

16:30, 02.05.2024 - Cum arata Mara Banica, dupa ce a suferit o noua intervenție estetica la fața  Continue reading Cum arata Mara Banica, dupa ce a suferit o noua intervenție estetica la fața  at Tabu.

Arnold Schwarzenegger, din nou pe masa de operație! Starul a suferit o intervenție chirurgicala in urma careia i-a fost implantat un stimulator cardiac

14:10, 26.03.2024 - In ultimii ani, Arnold Schwarzenegger a suferit mai multe intervenții chirurgicale menite sarepare o afecțiune cardiaca congenitala. Starul a fost intotdeauna transparent in ceea ce privește starea sa de sanatate, impartașind informații despre recuperarea sa pe canalele sale de socializare.

Adrian Mutu a apelat la o intervenție estetica! Procedura a avut loc in Turcia / VIDEO

13:45, 19.03.2024 - Adrian Mutu a luat o decizie de ultim moment! "Briliantul" a apelat la o intervenție estetica, procedura care a avut loc in Turcia. Iata ce schimbare a decis antrenorul de la CFR Cluj sa faca, dar și ce postare a facut, in urma cu puțin timp, in mediul online!

Ce ii cerea Bianca Dragușanu lui Catalin Botezatu sa faca, atunci cand formau un cuplu. „La 12 noaptea trebuia. Nu era bine”

13:50, 15.03.2024 - Bianca Dragușanu și Catalin Botezatu au format un cuplu in urma cu mulți ani, iar dupa despartire, aceștia au ramas in continuare in relații foarte bune. Invitat in emisiunea Xtra Night Show, Catalin Botezatu a vorbit despre vedeta. Creatorul de moda o descrie ca fiind o persoana minunata și spune ca…

Amarah, o noua intervenție estetica. La ce operație a apelat de aceasta data cea mai virala tanara transgender / FOTO

11:10, 07.03.2024 - Amarah a ajuns din nou pe mana medicilor esteticieni! Cea mai virala tanara transgender de la noi a trecut, de curand, prin cabinetul specialistului, acolo unde a avut parte de o noua transformare. Iata la ce operație a apelat de aceasta data Amarah!

Motivul pentru care o tanara a fugit din spital dupa o intervenție estetica, in Turcia

17:45, 08.02.2024 - O tanara a ales un spital din Turcia pentru o intervenție estetica la nivelul feței. Nimeni nu s-a aștepta la gestul tinerei, de a fugi din spital, imediat dupa ce și-a revenit din anestezia generala.

A incercat sa fuga din spital dupa ce și-a facut o operație estetica, pentru a nu plati factura

15:40, 08.02.2024 - O femeie a incercat sa fuga dintr-un spital privat din Ankara dupa ce și-a facut o operație estetica, pentru a nu plati factura, a informat joi reteaua turca NTV, citata de EFE și Agerpres. Femeia, de nationalitate straina, dar a carei identitate nu a fost dezvaluita, a suferit o operatie estetica la…


Ce parere ai despre aceasta stire?