Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SONDAJ BOP: PCRM - 34%; PLDM - 13 %; PDM - 9%; PL - 7.5 %

Publicat:

Partidul Comuniștilor din conduce in preferințele alegatorilor cu 34%, fiind urmat de cu 13%, din Moldova cu 9%, Partidul Liberal - 7.5%. Pe urmatoarele locuri se plaseaza Mișcarea Antimafie - 1,2%, - 1,1%, Partidul Socialiștilor din Moldova - 0,4%   Știrea se actualizeaza. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Coaliția anti-Maia Sandu. Opoziția de la Chișinau cauta un candidat la alegerile prezidențiale din toamna acestui an

11:30, 20.05.2024 - Mai multe formațiuni, intre care Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Liberal Democrat din Moldova s-au intalnit pentru a identifica un candidat la scrutinul prezidențial din data de 20 octombrie, dar admit ca daca nu vor ajunge la un consens, vor participa separat la alegeri.

Sondaj: Pe cine ar vota la prezidențialele din Romania basarabenii cu cetațenie romana

20:20, 30.04.2024 - Mircea Geoana, actualul secretar general adjunct al NATO, ar caștiga cel mai mare numar de voturi al moldovenilor din Republica Moldova care dețin și cetațenia romana, arata un nou sondaj realizat de compania iData și citat de Deschide.md.

Sondaj: Mircea Geoana, favoritul moldovenilor cu cetațenie romana pentru alegerile prezidențiale

20:55, 16.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, se afla pe primul loc in intentiile de vot la alegerile prezidentiale ale cetațenilor romani din Republica Moldova, potrivit unui sondaj realizat de Centrul de Investigații Sociologice și Marketing „CBS-Research”.

(galerie foto) PSRM s-a intrunit la un nou congres: Socialiștii și-au ales astazi președintele

15:30, 23.03.2024 - Partidul Socialiștilor din Republica Moldova s-a intrunit la cel de-al XIX-lea Congres extraordinar al formațiunii. Reuniunea a inceput cu un minut de reculegere pentru victimele atacului terorist de la Moscova, Federația Rusa.

Referendum, in aceeași zi cu alegerile prezidențiale: pareri, exprimate in cadrul unui sondaj

14:45, 21.03.2024 - Compania de cercetare sociologica IMAS a prezentat astazi rezultatele studiului Barometrul Socio-Politic, noteaza Noi.md. Barometrul IMAS a masurat și opiniile legate de faptul ca președinta Maia Sandu a cerut Parlamentului sa organizeze un referendum pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana…

Deschiderea unei misiuni militare a unei țari NATO ar putea atrage Moldova intr-un conflict militar. Declarație

12:51, 11.03.2024 - Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și-a exprimat protestul impotriva deschiderii misiunii militare a unei țari membre NATO in Republica Moldova. Dupa cum se menționeaza in comunicatul PSRM, astfel de acțiuni incalca statutul constituțional de neutralitate permanenta a Republicii Moldova și…

PSRM este impotriva deschiderii unei misiuni militare a unei țari NATO in Moldova 

12:20, 11.03.2024 - Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și-a exprimat protestul impotriva deschiderii misiunii militare a unei țari membre NATO in Republica Moldova. Dupa cum se menționeaza in comunicatul PSRM, astfel de acțiuni incalca statutul constituțional de neutralitate permanenta a Republicii Moldova și…


Ce parere ai despre aceasta stire?