Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Societatea consideră naşterea naturală o ruşine – Instagram interzice pozele din timpul travaliului

Publicat:

Reteaua sociala va sterge si interzice pe viitor imaginile cu femei care nasc si pe care de acum inainte le va considera continut pornografic. La finalul anului 2017, o asistenta din , a lansat o petitie in care cerea ca pozele cu nasteri sa poata fi publicate pe Instagram fara a fi... -ul Societatea considera nasterea naturala o rusineInstagram interzice pozele din timpul travaliului apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marine Le Pen, sefa extremei drepte franceze, ii considera pe aliatii germani din AfD prea toxici. „E timpul sa facem o ruptura clara”

14:10, 22.05.2024 - Sefa extremei drepte franceze, Marine le Pen, a declarat miercuri ca partidul sau, Rassemblement National (RN), trebuie sa rupa legaturile cu Alternativa pentru Germania (AfD), tot de extrema dreapta, sugerand ca formatiunea germana a devenit un aliat prea toxic inaintea alegerilor europene din iunie.

Reacția lui Robert Drilea dupa ce Deea Maxer a șters toate pozele cu el. Ce a postat barbatul pe Instagram

12:40, 28.04.2024 - Robert Drilea a atras atenția cu mesajul distribuit pe Instagram, dupa ce Deea Maxer a șters toate pozele cu el de pe rețelele de socializare. Gestul ei vine dupa ce la inceputul lunii aprilie a sarbatorit un an de relație alaturi de el. In aprilie 2023, Deea Maxer și Robert Drilea s-au afișat oficial…

Monica Tatoiu nu tine cont de reguli in timpul postului. Ce face, desi este interzis? Nu i-a fost rusine sa recunoasca: „Nu am niciun secret”

19:45, 26.04.2024 - Chiar daca crede in Dumnezeu, Monica Tatoiu nu ține post inaintea sarbatorilor pascale. Și nici nu a ținut vreodata. Milionara a declarat jurnaliștilor care sunt pacatele pe care le face in fiecare zi. Nu i-a fost deloc rușine sa recunoasca. „Nu am niciun secret”. Monica Tatoiu nu ține Postul Paștelui…

Selly și Oana Roman, razboi pe Instagram. Ce au de imparțit!

10:05, 23.04.2024 - Selly și Oana Roman, razboi pe Instagram. Ce au de imparțit! Anul trecut, Oana Roman l-a criticat public pe Selly pentru ca acesta emitea pareri despre sistemul educațional din Romania. Ea spunea atunci ca nu exista o baza solida pentru care mulți tineri il iau pe vlogger drept model și il asculta cand…

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Lovitura grea pentru Mark Zuckerberg. Cați bani a pierdut in timpul in care Instagram și Facebook nu au funcționat

19:55, 06.03.2024 - CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, se confrunta cu o lovitura financiara semnificativa in urma unei masive intreruperi tehnice care a paralizat Facebook, Instagram și Messenger la nivel global. Potrivit unui expert financiar din New York citat de Daily Mail, Zuckerberg a pierdut o suma impresionanta!


Ce parere ai despre aceasta stire?