Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şoc în lumea muzicii! Mariah Carey, acuzată de hărţuire sexuală de un fost bodyguard

Publicat:

nu a scapat de valul de acuzatii de hartuire sexuala care face in acest moment ravagii la Hollywood si in intreaga lume. O companie de bodyguarzi ameninta ca o va da in...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii. Un lautar celebru a murit dupa o lupta crancena cu boala

14:41, 16.06.2024 - Marius Baiazid a murit in aceasta dimineața dupa o lupta crancena cu o boala nemiloasa. Cantarețul era internat la Spitalul Municipal din București de la inceputul lunii dupa a inceput sa se simta tot mai rau.Familia, apropiații și fanii se rugau pentru sanatatea lui in mediul online. 

Doliu uriaș la Hollywood! A murit actorul din ”Titanic” si ”Stapanul inelelor”, celebrul Bernard Hill avea 79 de ani

18:10, 05.05.2024 - Lumea cinematografiei este indurerata dupa un anunț tragic facut in urma cu puțin timp. A murit un actor indragit, cunoscut pentru rolurile din superproducțiile ”Titanic” si ”Stapanul inelelor”. Bernard Hill s-a stins din viața la varsta de 79 de ani. A murit actorul Bernard Hill Actorul Bernand Hill,…

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Doliu in lumea muzicii: A murit George Nicolescu, cunoscut pentru melodia „Eternitate”

18:26, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani, informeaza news.ro. Artistul era cunoscut pentru melodia „Eternitate” dar și pentru hitul din 2002 „Cantec pentru sanatatea ierbii”, cu care a revenit in topurile muzicale romanești.


Ce parere ai despre aceasta stire?