Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şoc în lumea mondenă: Antonia se desparte de soţul ei, Vincenzo Castellano

Publicat:

Desi este cea mai ravnita artista autohtona a momentului, problemele nu o ocolesc. Antonia a anuntat ca se desparte de sotul ei, , cu care are o fetita de 2 ani, scrie Cancan.

Cu cateva saptamani in urma, Antonia a hotarat sa puna punct relatiei pe care o are de peste 5 ani cu tanarul italian, dar oficializata anul trecut, in luna mai.

Surse din anturajul artistei sustin ca ea a fost cea care a facut primul pas, dupa ce problemele dintre cei doi s-au accentuat in ultima perioada.

Vicenzo a acuzat-o pe Antonia ca din…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cabral, primele declarații dupa ce a fost surprins din nou cu o femeie in toiul nopții: „Ar fi ieșit niște probleme in familie?”

14:10, 21.05.2024 - Cabral a reacționat și a facut primele declarații dupa ce in presa au aparut noi imagini cu el și o alta femeie. Prezentatorul de la PRO TV a explicat ce s-a intamplat, de fapt.De 1 Mai, Cabral a petrecut intr-un club de fițe din Mamaia, in timp ce Andreea Ibacka a preferat sa ramana acasa cu cei doi…

Acces Direct. Scandal in lumea buna a medicilor. Ramona a trait un coșmar alaturi de soțul ei timp de 20 de ani: „L-a dat pe copil afara din casa” / VIDEO

20:00, 13.05.2024 - Ramona a trait un coșmar cu fostul soț. Cei doi au fost casatoriți timp de 22 de ani, dar viața de cuplu nu a fost deloc una armonioasa. Barbatul, de profesoe medic, a fost violent atat cu copiii, cat și cu partenera de viața, astfel ca a impins-o la divorț.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Anunțul facut de Andreea Ibacka. Și-a deschis sufletul in fața Ilincai Vandici. „Am dat casting pentru emisiunea Bravo, ai stil”

16:00, 05.04.2024 - De-alungul carierei, Andreea Ibacka a participat la multe castinguri, pentru diferite roluri in filme sau pentru a prezenta diverse emisiuni. Vedeta a fost invitata in cadrul podcast-ului prezentat de Ilinca Vandici și a vorbit despre ce s-a intamplat atunci cand a mers la casting.Andreea Ibacka a fost…

Imagini rare cu baieții Antoniei și ai lui Alex Velea. Dominic și Akim au avut parul vopsit in vacanța de vara

11:05, 27.03.2024 - Antonia și Alex Velea au impreuna doi baieți, pe Dominic și Akim. Micuții sunt pasionați de muzica la fel ca parinții lor celebri. In varsta de 34 de ani, cantareața Antonia e mama a trei copii. Din mariajul cu Vincenzo Castellano o are pe Maya, care are 13 ani și traiește in Italia cu familia tatalui…

Confruntare cu scantei intre Traian Basescu și Alexandra Pacuraru: "Spovedania" care cutremura statul paralel: Cum a caștigat, de fapt, alegerile.„Ați fost Petrov?/DA”

15:45, 23.02.2024 - Sub presiunea intrebarilor incisive referitoare la conceptul de Stat Paralel, relațiile cu Elena Udrea și Monica Macovei, precum și implicarea lui Florian Coldea in evenimentele politice, Traian Basescu a trebuit sa-și aduca argumentele și sa-și apere pozițiile, și a facut-o in stilul sau caracteristic.…


Ce parere ai despre aceasta stire?