Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Situaţii Excepţionale convoacă o comisie în legătură cu condițiile meteo

Publicat:

Comisia pentru situații excepționale se convoaca într-o noua sedinta, prezidata de , astazi, 21 aprilie 2017, începând cu ora 18.00. 

Autoritațile vor prezenta informațiile actualizate privind procesul de lichidare a consecințelor și ajutorul oferit cetațenilor aflați în dificultate. 

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Autoritațile confirma decesul moldoveanului din SUA, electrocutat de polițiștii americani: Ambasada ține legatura cu familia

17:16, 15.04.2024 - Ambasada Republicii Moldova la Washington DC a confirmat decesul lui Ștefan Sprinceanu, tanar originar din Republica Moldova, fiul avocatei Natalia Sprinceanu. Tanarul a suferit un atac de cord, dupa ce a fost electrocutat de polițiști in urma unor altercații intr-o benzinarie din Carolina de Sud.

Importul de grau, porumb și semințe de floarea-soarelui va fi realizat doar in baza unei licențe speciale, emisa de Ministerul Agriculturii: CSE a prelungit termenul cu inca 3 luni

17:45, 26.03.2024 - Importul graului, porumbului și a semințelor de floarea-soarelui in Republica Moldova va fi, in continuare, permis in baza unei licențe, eliberate de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. O decizie in acest sens a fost facuta publica astazi, de Comisia pentru Situații Excepționale (CSE).

150 de locuri disponibile pentru Programul Oficial de Internship al Guvernului Romaniei

05:55, 26.03.2024 - Programul Oficial de Internship al Guvernului Romaniei va continua și in acest an. 150 de stagiari au șansa de a activa in instituțiile administrației publice centrale, in perioada 1 iulie – 30 august 2024. Tinerii interesați de aceasta oportunitate se vor putea inscrie pe platforma  www.internship.gov.ro…

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.

Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:46, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt asuprite de Chișinau.

Alerta in raionul Orhei, din cauza gripei aviare: Autoritatile au instituit zone de protecție si vin cu atenționari catre populatie

20:46, 28.02.2024 - Comisia pentru Situații Excepționale a fost intrunita, in regim de urgența, pentru aprobarea planurilor de masuri pentru combaterea și eradicarea focarului de gripa aviara depistat in raionul Orhei.

Piedone iese la atac, dupa ce a fost acuzat de conflict de interese: Securitatea, papușarii politici și hoții de țara sunt impotriva mea și a cetațenilor

20:35, 28.02.2024 - "Mi-am inceput dimineața haituit de Agenția Naționala de Securitate (zisa și ANI)! Și eu și oamenii de langa mine… AȘTEPTAM furia haitei turbate!  Dar, pentru Securitate și pentru acoliții sai… surpriza: Cetațenii care au incredere in mine ca primar… m-au oprit prin sector și mi-au transmis increderea,…


Ce parere ai despre aceasta stire?