Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Situație inedită - Norvegia acuză Rusia de un atac cibernetic asupra Parlamentului

Publicat:

Norvegia a acuzat Rusia pentru un atac cibernetic asupra sistemului de e-mail al parlamentului norvegian desfașurat in august, relateaza BBC.

Citește și: SONDAJ CURS - Intenția de vot pentru partide la alegerile parlamentare

Ministrul de externe, , a numit acest lucru un incident grav care afecteaza „cea mai importanta instituție democratica” a țarii, informeaza Mediafax.

"Pe baza informațiilor disponibile guvernului, credem ca Rusia a stat in spatele acestei activitați", a spus ea, fara a oferi dovezi.

Moscova a respins afirmația, numind-o „provocare…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legaturile extremei drepte cu Moscova au pus Germania in alerta. „AfD se poarta ca o prelungire a statului terorist Rusia”

07:05, 16.04.2024 - Pentru a lua parte la o sesiune cu ușile inchise a Parlamentului german, deputații trebuie sa iși blocheze telefoanele și sa le lase afara. In sala de ședințe, ei nu au voie nici macar sa iși ia notițe. Pentru mulți politicieni, insa, aceste precauții impotriva spionajului par sa fie doar o farsa și…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Franta cere Chinei sa transmita ”mesaje” Rusiei

16:55, 01.04.2024 - ”Asteptam de la China sa transmita mesaje foarte clare Rusiei”, a declarat ministrul francez, pledand in favoarea unui ”raport de forta favorabil Ucrainei”, intr-o conferinta de presa comuna, la Beijing, cu omologul sau chinez Wang Yi. Este ”evident ca China joaca un rol-cheie in independenta, respectarea…

Rușii care au cumparat flori olandeze de 8 Martie sprijina Ucraina, susține un deputat rus: „Ce, noi nu putem sa ne cultivam singuri lalelele?”

17:10, 13.03.2024 - Un deputat rus i-a criticat miercuri, 13 martie, pe compatrioții sai pentru ca ar fi cumparat flori olandeze in valoare de miliarde de dolari cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, lasand sa se ințeleaga ca banii ajuta la finanțarea efortului de razboi al Ucrainei, scrie The Moscow Times."Știți unde…

Acțiunile recente din Republica Moldova sunt similare cu cele de la inceputul razboiului Rusia - Ucraina (ministrul german de externe)

08:51, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, informeaza dpa, preluat de Agerpres.

Vladimir Putin, discurs dupa doi ani de razboi in Ucraina. „Occidentul vrea sa faca in Rusia tot ce au facut in alte parți ale lumii”

11:35, 29.02.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut un discurs in fața Camerelor reunite ale Parlamentului de la Moscova, marcand doi ani de razboi de agresiune și anexare teritoriala purtat de trupele Moscovei in Ucraina.

Mesajul anual al președintelui Vladimir Putin va putea fi urmarit și in cinematografele din Rusia

21:50, 27.02.2024 - Mesajul anual pe care președintele rus Vladimir Putin il va rosti, joi, 29 februarie, in fata celor doua Camere reunite ale Parlamentului de la Moscova este așteptat cu interes in Federația Rusa, relateaza RIA Novosti. Din acest motiv, discursul lui Vladimir Putin despre starea națiunii va fi difuzat…

China și Rusia testeaza un nou model de relații

20:26, 17.02.2024 - Ministrul chinez de Externe, Wang Yi, a facut o evaluare foarte pozitiva a relațiilor țarii sale cu Rusia in timpul discursului sau de simbata, la Conferința de Securitate de la Munchen. El a spus ca acestea "se consolideaza in mod constant", ceea ce "ajuta la asigurarea stabilitații strategice in regiunea…


Ce parere ai despre aceasta stire?