Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Situaţie DRAMATICĂ pentru Răzvan Lucescu în Qatar

Publicat:

El-Jaish a pierdut fara drept de apel derby-ul cu , scor 0-2, infrangere care a adus multa nemultumire in randul conducerii trupei din Al-Rayyan, scrie National.

Presa de profil din Doha a scos la iveala un prim conflict intre si oamenii cu banii de la clubul qatarez, care nu sunt multumiti de cum se prezinta echipa, mai ales ca , trupa unde joaca Raul, s-a distantat deja in clasament, chiar daca s-au jucat doar patru etape.

In acest moment, ocupa locul 5 in clasament, cu doua victorii si doua infrangeri, iar etapa viitoare are un meci…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Liptak a ajuns milionara cautand o soluție pentru a ieși dintr-o situație financiara disperata: ”Faceam pana prostului!”

13:45, 17.05.2024 - Fosta știrista de la Pro TV Andreea Liptak a ajuns milionara cautand o soluție pentru a ieși dintr-o situație financiara disperata. Astazi, la mai bine de 12 ani de cand a parasit pupitrul știrilor postului, soția prezentatorului sportiv Razvan Spiridon se afla in fruntea unei afaceri cu produse cosmetice…

Incredibila rasturnare de situație! Xavi va fi dat afara la finele sezonului, deși abia anunțase ca vrea sa continue. De la ce a plecat scandalul care a provocat „divorțul”

11:26, 17.05.2024 - Xavi Hernandez (44 de ani), antrenorul Barcelonei, va pleca dupa jocul cu Sevilla de sambata viitoare. Președintele Joan Laporta l-a mandatat pe directorul sportiv Deco sa-i gaseasca inlocuitor. Presa catalana scrie ca noua ruptura s-a produs dupa ce Xavi a spus ca nu se poate lupta cu Real Madrid la…

Presa din Turcia, dupa ce Razvan Lucescu l-a umilit pe Fatih Terim: „Fiul lui Mircea Lucescu a invins-o pe Panathinaikos, care nu mai are nicio șansa la campionat”

10:36, 16.05.2024 - Razvan Lucescu este aproape sa caștige al doilea titlul cu PAOK in Grecia, dupa victoria zdrobitoarea cu Panathinaikos, 4-1. Antrenorul roman a caștigat clar duelul cu turcul Fatih Terim, tehnicianul lui Panathinaikos, victoria lui PAOK fiind analizata și in presa din Turcia. ...

Situație dramatica la Hakov: Primarul aduce in discuție evacuarea marelui oraș insa spune ca nu exista inca planuri

15:00, 15.05.2024 - In prezent, nu exista planuri de evacuare a Harkovului, a declarat primarul orașului, Ihor Terekhov, pe 15 mai, pe fondul unui nou atac rusesc in regiune, noteaza Kyiv Independent.Pana acum, aproape 8.

O noua demisie neașteptata la Antena 1! Inca o cunoscuta știrista a parasit echipa Observator: ”O premiera amara!”

11:30, 26.04.2024 - O noua demisie neașteptata la Antena 1. Laura Nureldin a parasit echipa Observator. Cunoscuta prezentatoare de știri a fost mutata in ultima perioada pe mai multe interval orare, inclusive de weekend unde era o presența consacrata a jurnalelor de pranz. Aceste ”teste” ale trustului nu au putut fi acceptate…

Situație dramatica in Tanzania: inundațiile și alunecarile de teren din țara au ucis peste 150 de persoane

03:51, 26.04.2024 - Inundațiile și alunecarile de teren din Tanzania au ucis peste 150 de oameni. Anunțul a fost facut de premierul tanzanian Kassim Majaliwa. Zeci de mii de gospodarii au fost afectate, informeaza Mediafax.

Cu ce meci din cariera sa a comparat Mircea Lucescu eliminarea dramatica a lui Razvan din Cupa Greciei: „Toata lumea credea ca s-a terminat”

13:46, 22.02.2024 - Mircea Lucescu (78 de ani) a comentat eliminarea uluitoare a lui Razvan Lucescu din semifinalele Cupei Greciei. PAOK a primit gol in minutul 120+9 și a fost eliminata la loviturile de departajare dupa 18 penalty-uri. Tehnicianul a fost prezent pe stadion la meciul fiului sau, insa nu i-a purtat noroc…

Lucescu și PAOK, eliminare DRAMATICA din Cupa Greciei » Au condus pana in minutul 120+9 și au pierdut dupa 18 penalty-uri!

22:25, 21.02.2024 - PAOK a fost eliminata dramatic de Panathinaikos in semifinalele Cupei Greciei. Trupa lui Razvan Lucescu a pierdut cu 1-0 in tur, a condus cu același scor dupa primele 90 de minute, a marcat și golul 2, dar a primit gol in minutul 120+9! A pierdut cu 6-5 la penalty-uri dupa ce au fost executate 18 lovituri…


Ce parere ai despre aceasta stire?