Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sindromul hipersexualitatii – cauze, simptome si tratament

Publicat:

Sindromul hipersexualitatii, denumit si comportamentul sexual compulsiv sau dependenta sexuala, este definit ca fiind o preocupare disfunctionala pentru fanteziile sexuale, deseori combinata cu aventuri pasagere, obsesie pentru pornografie si masturbare compulsiva. Tulburarea mai este numita, in cazul barbatilor, satirism, iar in cel al femeilor, nimfomanie. Pacientii prezinta inhibitii sexuale reduse si sunt atat de coplesiti de obsesia pentru sex, incat calitatea vietii le este afectata int… Citește mai mult Source:   Source: -ul Sindromul hipersexualitatiicauze, simptome si tratament

Citeste articolul mai departe pe mesagerulneamt.ro…  

Sursa articol: mesagerulneamt.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pacientii cu talasemie majora au nevoie de acces la tratament fara intreruperi

04:05, 18.05.2024 - Pacientii cu talasemie majora – o boala rara a sangelui care poate pune viata in pericol – au nevoie de acces la tratament fara intreruperi, inclusiv la transfuziile de sange, care sunt esentiale pentru ei, atrage atentia presedintele asociatiei care ii reprezinta pe acesti bolnavi, Radu Ganescu. El…

Romania va avea singurul Centru de Protonoterapie din sud-estul Europei

04:11, 14.05.2024 - In luna aprilie a anului curent a fost semnat Ordinul de Ministru prin care se inființeaza Grupul tehnic de lucru pentru construirea Centrului de Excelența pentru Diagnosticare și Tratament cu Protonoterapie, care insumeaza o investiție totala de 70 de milioane de euro, susținuta din fonduri structurale…

Explozie de cazuri de varicela intr-un județ. Ar putea fi declarata epidemie

07:25, 10.04.2024 - Este alerta medicala in Calarași! Județul se confrunta cu numeroase cazuri de varicela. Pacienții infectați au inceput sa apara inca din luna noiembrie a anului trecut. Medicii spun ca in cazul varicelei nu exista un tratament specific, dar trebuie sa ne prezentam la un control. In acest moment nu a…

CNAS a emis ediția a II-a a Ghidului Asiguratului. Ce drepturi au pacienții romani asigurați și neasigurați?

16:10, 27.03.2024 - Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS) din Romania a elaborat, in data de 4 martie 2024, cea de-a doua ediție a Ghidului Asiguratului, in cadrul caruia sunt prevazute toate serviciile medicale la care pacienții romani, asigurați sau neasigurați, au acces in mod gratuit sau compensat.Calitatea…

De Ziua Mondiala a Epilepsiei, medicii și pacienții militeaza pentru acces echitabil la diagnosticare, tratament și ingrijire medicala

11:40, 27.03.2024 - Asociația ASPERO organizeaza marți, 26 martie 2024, intre orele 19.00 – 21.00, un eveniment online gratuit, la care participa neurologi de top din domeniul epileptologiei, atat pentru adulți cat și pentru copii, un psiholog și reprezentantul asociației de pacienți.    Ziua Mondiala de Conștientizare…

DNA Targu Mureș, raport pe 2023: doua rechizitorii emise din 198 de cauze, plus 13 inculpați achitați definitiv

14:05, 19.03.2024 - In anul 2023, procurorii anticorupție din cadrul Serviciului Teritorial Targu Mureș au instrumentat 198 de cauze, cu 5,26% mai puține comparativ cu anul anterior (209 de dosare). 76 de cauze, soluționate Potrivit Raportului, privind activitatea desfașurata in anul 2023 de catre Direcția Naționala Anticorupție…

Daca ai aceste simptome, trebuie sa ajungi in maxim patru ore la spital. Viteza de reacție este vitala

17:00, 14.03.2024 - Incapacitatea de a controla expresiile faciale, asimetria la nivelul feței, scaderea forței pe o mana sau pe un picior și tulburarile de vorbire sunt specifice unui AVC, (accident vascular cerebral), avertizeaza prof. dr. Dan Cuciureanum, de la  spitalul „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, potrivit BZI…


Ce parere ai despre aceasta stire?