Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simpozionul National Interdisciplinar „Stiinta si Arta, interferente si complementaritate” la Universitatea „Ovidius”

Publicat:

Pe data de 20 martie, la UniversitateaOvidius” din Constanța (sediul din nr.124, cladirea ), se vor desfașura lucrarile Simpozionului Național Interdisciplinar „Știința și Arta, interferențe și complementaritate”. Evenimentul este organizat de Facultatea de Arte, din cadrul Universitații „Ovidius”, a Inginerilor din Romania (AGIR) – și al – Literar-Ing. Reactia profesionistilor din cele doua domenii, al ingineriei si al artei (muzica, arte vizuale,…

Citeste articolul mai departe pe lumeapresei.ro…  

Sursa articol: lumeapresei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studenta la Universitatea Ovidius Constanta: Andreea Lungan, medaliata cu bronz la Concursul Studentesc de Matematica SEEMOUS

13:55, 16.04.2024 - Andreea Lungan, studenta in anul al doilea la Facultatea de Matematica si Informatica FMI a Universitatii "Ovidius" din Constanta UOC , a obtinut medalia de bronz la cea de a XVIII a editie a Concursului Studentesc de Matematica SEEMOUS South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students…

Evenimente expoziționale organizate de Uniunea Artiștilor Plastici din Romania (15 – 21 aprilie)

10:20, 15.04.2024 - Uniunea Artiștilor Plastici din Romania face noi propuneri ale evenimentelor expoziționale care se vor debuta in saptamana 15 – 21 aprilie 2024. Luni, 15 aprilie au loc trei evenimente: La Galeriile de Arta ”Ion Andreescu” din Buzau (Bd. Nicolae Balcescu, nr.39), in perioada 15-28 aprilie, va avea loc…

180 de participanți la sesiunea anuala de comunicari științifice studențești a Facultații de Științe Economice a UVT

20:31, 28.03.2024 - COMUNICAT DE PRESA Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universitații „Valahia” din Targoviște, organizeaza in perioada 28-29 martie 2024, Sesiunea anuala de comunicari științifice studențești cu titlul „PERFORMANȚA ȘI COMPETITIVITATE IN SOCIETATEA CUNOAȘTERII” Evenimentul este derulat sub egida…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…


Ce parere ai despre aceasta stire?