Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Sensual şi-a schimbat numele pe FACEBOOK! Are şi o explicaţie pentru asta!

Publicat:

Starleta si-a modificat numele de pe cunoscutul site de socializare. Într-un mesaj, ea le-a explicat fanilor de ce a recurs la aceasta schimbare.

Simona nu mai este Sensual pe Facebook. Voluptuoasa vedeta are un nou nume pe pagina ei de pe reteaua de socializare. Acesta este .

Si pentru ca a vrut ca fanii ei sa nu ramâna cu un semn de întrebare în privinta acestei schimbari de nume, vedeta a tinut sa le explice care este motivul pentru care a facut acest lucru.

"Poate va întrebați de ce mi-am schimbat numele…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. Cum l-a schimbat pe Damian Draghici pelerinajul de pe Muntele Athos. Și-a dorit sa se mute in locul sfant: „Un moment de rascruce...”

18:20, 04.05.2024 - Damian Draghici a fost de mai multe ori pe Muntele Athos, iar prima data cand a mers in locul sfant a fost intr-o perioada mai dificila, despre care spune ca era in cautarea unor raspunsuri cu privire la viața lui. Și-a dorit și sa mute pe Muntele Athos in acel moment.

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Ultima ora! Facebook și Instagram au picat in Romania

17:40, 05.03.2024 - Ultima ora! Facebook și Instagram au picat in RomaniaRețelele de socializare facebook și Instagram au picat in Romania! De cateva minute, utilizatorii rețelelor de socializare de la Meta care au vrut sa-și acceseze conturile nu s-au putut loga.Vom reveni cu amanunte.

Fetița Andreei Balan a implinit 5 ani, iar mama ei i-a pregatit o petrecere pe cinste. Victor Cornea Cornea le-a fost alaturi. Cum au fost surprinși

17:00, 04.03.2024 - Clara, fata cea mica a Andreei Balan a implinit astazi 5 ani, iar in weekendul care tocmai s-a incheiat, mama ei i-a organizat o petrecere pe cinste. La eveniment a fost și Victor Cornea, iubitul artistei, care are o relație foarte apropaita cu fetele interpretei și ale actorului George Burcea.De ziua…

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…

20 de ani de la aparitia retelei de socializare Facebook (4 februarie)

01:11, 05.02.2024 - La 4 februarie 2004, Mark Zuckerberg, nascut la 14 martie 1984, in White Plains, New York, a lansat „the facebook”, nume preluat de pe foile distribuite bobocilor, ce prezentau profilul studentilor la Harvard. A devenit Facebook.com in august 2005. In septembrie 2003, Mark Zuckerberg, student in anul…


Ce parere ai despre aceasta stire?