Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe, supereroină-asistentă pentru mezinul ei, Vlad. Ce provocări depășește ca mămică de băiat

Publicat:

a devenit mama pentru prima data la 39 de ani, cand a adus-o pe lume pe . Prezentatoarea TV l-a nascut pe cel de-al doilea copil, , in 2019, iar mezinul ei superindependent traiește fiecare clipa foarte intens alaturi de mami, tati și surioara lui mai mare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Geanina Ilieș, pregatita sa devina mama pentru a doua oara! Prezentatoarea TV are un baiat in varsta de 17 ani: „E un copil...” / VIDEO

13:40, 18.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Geanina Ilieș a marturisit ca este pregatita sa devina mama pentru a doua oara. Prezentatoarea TV are un baiat in varsta de 17 ani. Iata ce marturisiri a facut vedeta pentru emisiune!

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

(video/foto) A invins cancerul și a devenit mamica pentru a treia oara: Stela Zacon a nascut un baiat

16:10, 08.04.2024 - Stela Zacon este moldoveanca de 31 de ani care a reușit sa invinga cancerul și sa aduca pe lume un copilaș. Aceasta a anunțat marele eveniment pe data de 5 aprilie, iar acum familia sa se bucura de cei trei copilași. „Ca sa poți sa aduni multe primaveri, trbuie sa treci cu incredere prin iernile grele”,…

Simona Gherghe, imagine emoționanta cu mama ei, de 8 Martie! Cum arata prezentatoarea TV in copilarie: „Sufletul și inima” / FOTO

17:25, 08.03.2024 - Cu ocazia zilei de 8 Martie o mulțime de vedete din showbiz-ul de la noi au transmis fel de fel de urari emoționante pentru cele mai importante femei din viața lor. Așa a facut și Simona Gherghe. Iata postarea facuta de prezentatoarea TV de la Mireasa!

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.

Ajutorul acordat de Occident Ucrainei depașește Planul Marshall, susține directorul BERD

10:15, 14.02.2024 - Sprijinul oferit de Occident Ucrainei depașește planul american de reconstrucție a Europei dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a declarat Odile Renaud-Basso, șefa Bancii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Aceasta a descris sprijinul occidental pentru Ucraina ca fiind "uriaș", in ciuda…


Ce parere ai despre aceasta stire?