Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe, de gât cu un BĂRBAT MISTERIOS, în VACANȚĂ!

Publicat:

a ales si in aceasta vara ca destinatie de vacanta Grecia. Desi a preferat ca in cea mai mare parte a timpului sa se odihneasca si sa-si incarce bateriile pentru noul sezon”, vedeta nu a ratat nici minunatele bouzoukia grecesti, recunoscute in toata lumea pentru muzica de calitate si dansurile traditionale.

Aici a avut ocazia sa il cunoasca pe castigatorul X , - un tanar cu o voce superba, alaturi de care frumoasa prezentatoare s-a si fotografiat.

Din 3 septembrie, un nou sezon Acces…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

FCSB, echipa „de vacanța” la meciul cu Rapid » 3 fotbaliști, titulari in premiera

20:31, 19.05.2024 - Rapid - FCSB se joaca duminica, de la 21:00, pe Giulești. Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul campioanei Romaniei, a trimis o formula experimentala in ultimul meci din acest sezon. 3 fotbaliști sunt titulari in premiera. Meciul este live TEXT pe GSP.ro și transmis in direct pe Orange Sport, Prima…

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Incalcare grava de regulament, cu consecințe imediate. Ce au facut Maria și Ștefan

15:35, 13.05.2024 - Maria și Ștefan au fentat camerele și lavalierele la petrecerea de sambata din casa Mireasa. Cei doi iubiți au incalcat regulamentul emisiunii. Simona Gherghe a anunțat ca fiul doamnei Iuliana intra in cursa de eliminare.

Motivul real pentru care Simona Gherghe și-a dat demisia de la Acces Direct. „Este solicitant și controversat, greu, apasator”

10:45, 13.05.2024 - Simona Gherghe, in varsta de 46 de ani, a prezentat timp de 9 ani emisiunea Acces Direct, difuzata la Antena 1. Vedeta a luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a anunțat ca renunta la emisiune, insa pana acum, ea nu a dat detalii despre motivele care au dus la aceasta decizie. Intr-un interviu…

Acces Direct. Un barbat, dat afara din casa, dupa ce s-a imbolnavit? Fratele Auricai, lasat sa zaca intr-un grajd: „Nu mi-a venit sa cred...”

19:10, 08.05.2024 - Aurica susține ca fratele ei, in varsta de 73 de ani, a ajuns sa doarma pe un pat, in curte, dupa ce a fost alungat din casa de soția lui. Femeia, ajunsa la o varsta respectabila, le-a spus și copiilor sa plece din locuința.

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii dupa ce a vorbit codat in casa. Cum a reacționat Iuliana

13:06, 30.04.2024 - Vlad a vorbit codat in casa Mireasa, iar fanii emisiunii au facut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tanarului la Mireasa: Capriciile Iubirii ca faptul ca nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Acces Direct. Lavinia, in pragul disperarii din cauza fostului soț. Il acuza pe barbat de rapire internaționala. Ar fi incercat sa se razbune pe ea

17:50, 28.03.2024 - Lavinia este mama a doi copii și spune ca vrea sa iși vada fiicele, dar nu ii este permis acest lucru din cauza fostului soț. Cei doi s-au desparțit, iar femeia spune ca nu a mai putut sa indure episoadele violente, așa ca, a plecat impreuna cu un alt barbat.

Știri Constanta: Eroism intr-o zi de munca. Un sofer CT BUS a salvat viata unui barbat (VIDEO)

15:45, 07.03.2024 - Intr un gest de eroism si promptitudine, soferul Liviu Apostol, angajat al CT BUS, a intervenit in mod salvator joi dimineata, pe bulevardul Alexandru Lapusneanu din Constanta. In timp ce se afla in traseu, Liviu Apostol a observat un barbat cazut pe trotuar, si a actionat imediat.Evenimentul a avut…


Ce parere ai despre aceasta stire?