Sigur nu ai mâncat OMLETĂ CU URZICI. Iată cum o prepari
Publicat:Daca vrei sa ai parte de o masa delicioasa si de sezon, atunci incearca omleta cu urzici. Este delicioasa si se face rapid. Ingrediente: 4-5 cartofi mai mici 6-7 oua 5 linguri unt cca 300-400 gr urzici spalate si curatate sare de mare 1 ceapa mare piper Mod de preparare: 1. Caramelizeaza ceapa tocata intr-o lingura de ulei de masline. 2. Pune apa la fiert. Cand da in clocot, cufunda urzicile pentru 2-3 minute. Scurge-le si lasa-le deoparte. 3. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. 4. Feliaza cartofii fin. 5. Topeste untul si pune sarea si cartofii in intr-o tigaie. Amesteca in ei din cand…
Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…
Sursa articol: ampress.ro
Stiri pe aceeasi tema
Top 6 rețete sanatoase și simple pentru zilele aglomerate de la birou. Nu va trebui sa-ți faci griji nici pentru silueta
08:51, 20.05.2024 - Iata cateva rețete care nu necesita mult timp de preparare:1.) Salata de quinoa și legumeIngrediente: quinoa, roșii cherry, castraveți, ardei gras, avocado, patrunjel, lamaie, ulei de masline, sare, piper.Preparare: Fierbe quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Amesteca quinoa cu legumele taiate…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta
20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Așa faci cel mai bun pește la cuptor. Ingredientul secret pentru un preparat sofisticat
09:45, 25.03.2024 - Ingrediente: 1 somon intreg, nu prea mare3 fire de praz2-3 linguri ulei de masline1 pahar de vin alb4 caței de usturoi, tocat marunt5 crenguțe de cimbru, proaspete, de preferat1 pahar de apa1 grepfruit, de marime medie, taiat in felii de 1 cm grosimesarepiperMod de prepararePreincalzeste cuptorul la…
Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești
11:16, 21.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…
Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești
16:25, 20.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…
Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine
16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…