Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a cumpărat o fustă de pe Internet, dar a avut un șoc când a încercat s-o probeze: „Pe site scrie că e pentru femei!”

Publicat:

Hainele cumparate online sunt, de cele mai multe ori, un risc. O viitoare mireasa a trait un adevarat șoc in momentul in care fusta pe care și-o comandase era atat de mica incat abia a incaput pe talia cainelui ei! 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se supraevalueaza bugetarii și ce salarii au (studiu)

12:11, 22.04.2024 - Aproape 90% dintre angajați din sectorul public se supraevalueaza și considera ca dețin competențe digitale avansate, doar prin faptul ca știu sa navigheze pe Internet, potrivit unui studiu.

O femeie a fost la un pas de moarte dupa ce a incercat sa se vindece de cancer cu sucuri. Ea gasise dieta pe internet

13:20, 20.04.2024 - O femeie care a fost la un pas de moarte dupa ce a incercat sa se vindece de cancer urmand o dieta cu sucuri ii avertizeaza pe cei aflați in situația ei sa nu faca la fel ca ea și sa urmeze sfaturile medicilor. „Am renunțat la medicina tradiționala și era sa mor”, spune ea.

Poliția Romana, avertisment cu privire la anunțurile inșelatoare care circula pe internet

18:30, 08.04.2024 - Poliția Romana ii sfatuiește pe romani sa fie „deștepți” și sa verifice anunțurile de pe internet care indeamna la investiții. „Fii deștept! Nu zice nimeni sa nu investești! Dar cand, la final, primești doar apa pentru flori, inseamna ca ai fost… pacalit!”, scrie Poliția Romana pe Facebook. Poliția…

(video) Doua femei, victime ale escrocheriei „ruda implicata in accident”: Au ramas fara 360 de mii de lei dupa ce au incercat sa-și „salveze fiicele”

13:45, 26.03.2024 - Poliția Republicii Moldova atenționeaza repetat despre schema de escrocherie cu „ruda implicata in accident” care continua sa faca victime. Astfel, pe data de 25 martie doua femei de 76 și 78 de ani au ramas fara 360 de mii de lei incercand sa-și „salveze fiicele de un dosar penal”.

Andreea Balan și-a pus hainele la vanzare: „Este sustenabil și rapid”. Cat costa o geaca din garderoba artistei

09:45, 04.03.2024 - Andreea Balan a luat decizia de a-și pune la vanzare hainele pe care nu le mai poarta. Artista vrea sa renunțe la obiectele vestimentare pe care nu le mai folosește și sa dea ocazia altor oameni sa se bucure de ele la un preț mai accesibil.Andreea Balan este una dintre cele mai indragite cantarețe din…

Crina: N-am inșelat pe nimeni, eu sunt cel inșelat!

14:50, 13.02.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Spune consilierul județean Ioan Crina, despre cum a ajuns sa aiba o poprire de 5 milioane pusa pe indemnizația de la județ, dupa ce un partener de afaceri de 20 de ani era sa-i traga clapa și sa-i preia firma! Intrebat despre cazul executarii silite care il vizeaza, șeful social-democraților…

Ce scrie in biletul de adio lasat de milionarul din Voluntari care și-a pus capat zilelor. Afaceristul ar fi incercat sa se sinucida și in urma cu 4 ani 

12:50, 13.02.2024 - Milionarul in varsta de 46 de ani, care și-a pus capat zilelor intoxicandu-se cu fum de la gratar, a lasat un bilet de adio in limba engleza. Ce ultim gand a lasat omul de afaceri in urma sa dupa ce a recurs la acest gest extrem. 


Ce parere ai despre aceasta stire?