Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SHS anunță cum va fi vremea în luna octombrie

Publicat:

de Stat (SHS) a prezentat prognozele pentru luna octombrie. Astfel, in rezultatul analizei materialelor sinoptice și climatice se prevede ca temperatura medie lunara a aerului va fi in jurul valorilor normei (norma fiind de +8+11°C). Cantitatea precipitațiilor va fi apropiata de mediile multianuale iar norma fiind de 20-40 mm). In aceasta saptamana, se așteapta pana la 23 de grade Celsius.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Șefa ANM anunța cat mai ține vremea rea. Se face și mai frig, iar ploile se extind incepand de duminica dupa-amiaza

07:30, 21.04.2024 - Ploi insemnate cantitativ, in extindere ca arie incepand de duminica dupa-amiaza, dar și temperaturi foarte scazute, anunța Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), potrivit Antena 3. „Pana miercuri așteptam episoade succesive cu ploi și cantitați chiar mai insemnate…

O masa de aer rece ajunge in Romania. Șefa ANM anunța cand se schimba vremea: temperaturile scad accentuat

17:25, 10.04.2024 - Dupa temperaturi de vara, vremea se schimba radical de saptamana viitoare. O masa de aer rece ajunge in Romania și va aduce ploi și o scadere accentuata a temperaturilor, relateaza Antena 3.Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) a spus la ce sa ne așteptam in continuare.…

Prognoza meteo duminica. Cum se anunța vremea in ultima zi a lunii martie

09:10, 31.03.2024 - Ultima zi a lunii martie aduce in continuare vreme deosebit de calda. Conform meteorologilor, temperaturile maxime se vor incadra intre 23 și 29 de grade Celsius, inregistrandu-se cu 10 grade peste valorile normale.

Vremea se racește considerabil! Șefa ANM anunța lapovița, ninsori și temperaturi de pana la 1-2 grade

15:15, 12.03.2024 - In urmatoarea perioada scad și temperaturile, iar in unele zone maximele nu vor depași 1 – 2 grade, transmite la postul Digi24 Florinela Georgescu, director executiv ANM. "Traversam o perioada cu mai multe precipitații, era nevoie de ploaie. La munte, la altitudini de peste 1.700 metri vor fi lapovița…

Vremea marți, 5 martie. Temperaturi ridicate, dar cu vant. Unde se anunța lapovița și ninsoare

07:45, 05.03.2024 - Ziua de marți, 5 martie, aduce temperaturi ridicate pentru aceasta perioada, dar și precipitații sub forma de lapovița și ninsoare și averse, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Maximele termice se vor situa intre 8 și 19 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre -1 și 6.

Cat mai ține caldura neobișnuita. Anunțul ANM despre ce urmeaza, unde sunt așteptate ninsori

07:35, 27.02.2024 - Vremea se menține calda in continuare, insa de joi noapte iși fac apariția și precipitațiile. Meteorologii anunța maxime de 20 grade Celsius in ultimele zile de iarna. Și prima parte a lunii martie se anunța tot cu temperaturi neobișnuite.

Vremea pe doua saptamani. Meteorologii anunta temperaturi ridicate in ultima parte a lunii februarie. Cand și unde vin precipitațiile

15:06, 19.02.2024 - Vremea se va incalzi in majoritatea regiunilor, insa la munte valorile minime vor cobori pana la -7 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor cuprinde aproape toata tara, se arata in prognoza publicata, luni, de ANM, valabila pentru intervalul 19 februarie -3 martie.

Vremea se schimba radical: un anticiclon ajunge in Romania. Ce fenomene anunța meteorologii, unde ninge

08:30, 17.02.2024 - Vreme mohorata și racoroasa in estul țarii, la sfarșitul acestei saptamani, dar și temperaturi de pana la 16 grade Celsius in vest și sud-vest, anunța meteorologii. De duminica, vremea se schimba radical, cand un anticiclon care a creat probleme in Europa ajunge și in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?