Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Shakira de Romania, asa cum nu ai vazut-o la Romanii au Talent. Ce face Anca Negrau cand nu apare la televizor

Publicat:

Tanara de 25 de ani a pus pe jar toata sala atat prin interpretarea plina de forta a melodiei "Objection" a Shakirei, cat si prin dansul sau lipsit de inhibitii, care i-a determinat pe Smiley si Bartos sa se incinga in culise in acelasi stil.

Clar impresionat de evolutia Ancai, nu a putut decat sa recunoasca "Mie imi plac fetele rele", iar doamna Negrau, caci este, asa cum a dezvaluit chiar ea in interviu, casatorita, a primit unda verde pentru a merge mai departe in competitie.



Dezinvoltura concurentei si increderea cu care…

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bobonete si Dragos Bucur, neintelegeri la Romanii au talent. Concurentul care a starnit controverse la masa juriului: „Nu era o regula”

22:06, 26.04.2024 - Un moment inedit, adus de un concurent ce vine de la distanța uriașa de Romania, a imparțit parerile la masa juriului și a creat chiar cateva neințelegeri intre Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. „Familia mea e foarte stricta. Am un stramoș samurai” Hisashi Watanabe a venit la Romanii au talent tocmai…

(video) Ultimul buton auriu la „Romanii au talent”. Cine sunt tinerii care au primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș: „Mai aveam puțin și ne urcam pe masa”

15:05, 21.04.2024 - Corul Regal din Romania a primut ultimul buton auriu pe scena talentelor din țara vecina. Tinerii, care au a cantat pentru regi și Papa Francisc, au ridicat membrii juriului in picioare și au obținut aplauze pentru minute in șir cu un moment total diferit de ceea ce fac in general. Incantați de ceea…

„Romanii au talent” 2024. Smiley și Pavel Bartoș au dat Golden Buzz-ul: „Coroana merge la Corul Regal” | VIDEO

06:40, 20.04.2024 - Ediția a 11-a de la „Romanii au talent” a adus in fața juraților și a telespectatorilor concurenți fenomenali și gata sa iși dovedeasca abilitațile. Smiley și Pavel Bartoș au dat Golden Buzz-ul: „Coroana merge la Corul Regal”

Tanara Iulia din Satu Mare cucerește Romanii au Talent și primește un Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

11:35, 16.03.2024 - Iulia, o tanara in varsta de 20 de ani, originara din Satu Mare, a impresionat audiența și juriul emisiunii “Romanii au Talent” cu vocea sa plina de sensibilitate și versurile profunde ale piesei sale. Momentul sau fenomenal a fost rasplatit cu un Golden Buzz din partea juraților Smiley și Pavel Bartoș.…

Prima ediție „Romanii au talent”, sezonul 14. Andrei Ciaușu face spectacol la nai: „Mi-aș dori sa fac folclorul romanesc cunoscut și peste hotare”

14:20, 09.02.2024 - „Romanii au talent”, sezonul 14 incepe astazi, de la 2-.30, la Pro TV. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregatiți sa ofere acele DA-uri mult visate. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt in culise și au de oferit tuturor celor care și-au gasit…


Ce parere ai despre aceasta stire?