Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfaturi pentru a te trezi bine dispusa

Publicat:

Ziua buna se cunoaste de dimineata! Proabil ai observat si tu ca in fiecare dimineata in care te trezesti prost dispusa simti ca toate iti merg prost si nimic nu iese asa cum iti doresti, insa cand te trezesti cu zambetul pe buze parca ai succes in tot ceea ce faci.


Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa te trezesti bine dispusa in fiecare zi:


- Aeriseste bine camera inainte de culcare si evita sa consumi alcool sau sa fumezi in camera in care dormi.
- Culca-te si trezeste-te in fiecare zi la aceeasi ora si asigura-te ca dormi cel putin sapte ore pe noapte.
-…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce poți face seara pentru a te trezi mai fericit dimineața. „Recomand unul dintre acele ceasuri deșteptatoare de moda veche”

12:15, 29.04.2024 - Se pare ca secretul pentru a avea o dimineața grozava incepe cu o seara inainte, potrivit experților. De fapt, doar cateva obiceiuri dinainte de culcare pot face toata diferența pentru ziua urmatoare.

Parlamentul a votat controversata lege a expulzarii: intri ilegal in Marea Britanie, te poți trezi in Rwanda

06:20, 23.04.2024 - Parlamentul britanic a aprobat in noaptea de luni spre marti proiectul de lege ce permite expulzarea in Rwanda a solicitantilor de azil care au intrat ilegal in Regatul Unit, dupa o batalie interminabila intre camera superioara, reticenta fata de acest text controversat, si camera inferioara, transmit…

Care sunt secretele japonezilor pentru a se trezi fericiți și odihniți in fiecare dimineața. De ce acești oameni au o viața foarte buna

08:05, 17.04.2024 - Cu toții ne dorim sa avem o viața lunga și fericita ca cea a japonezilor. Exista un loc in Japonia unde oamenii duc o viața foarte buna. Afla din randurile de mai jos ce poți face și tu pentru a-ți crește energia, pentru a te simți mai mulțumit și pentru a iți incepe ziua, cum s-ar spune, cu dreptul.

Sfaturi pentru o dimineața mai buna: 6 lucruri pe care sa le faci inainte de a-ți bea cafeaua

01:05, 10.04.2024 - Daca ai obiceiul sa consumi cofeina dimineața, este important sa iei in considerare cateva aspecte inainte de a continua acest obicei. O simpla bautura poate influența starea ta pe tot parcursul zilei daca nu respecți cateva reguli simple de consum.

Cum sa dormi mai bine. Poziția ideala și alte trei sfaturi importante de la experți

17:16, 22.03.2024 - In cea de-a 26-a ediție a Saptamanii anuale de conștientizare a somnului, organizata de Fundația Naționala a Somnului din SUA și ajunsa aproape de final, Yahoo Life a sintetizat patru sfaturi importante ale unor experți pentru un somn mai bun.

De ce te trezești greu dimineața

12:45, 06.03.2024 - Sa dormim este foarte important, iar felul in care o facem și durata somnului ne pot ajuta sa obținem odihna de care avem nevoie, sa fim sanatoși și sa avem o stare de spirit excelenta. Cu toate acestea, multe persoane nu acorda o atenție deosebita somnului așa cum ar fi normal, iar din aceasta cauza…

Cum sa elimini oboseala permanenta și de ce este important sa dormi la ora potrivita. Sfaturi utile.

11:35, 03.03.2024 - Ritmul de viața alert și absența unui program al zilei genereaza o stare permanenta de oboseala. Instalarea insomniei poate reprezenta un semnal de alarma pentru o mai buna organizare a timpului de peste zi. Cat de important este sa dormi la ora potrivita?

Te doare gatul cand te trezești dimineața? Cauze și soluții.

09:25, 15.02.2024 - Durerea in gat dimineața este destul de intalnita, mai ales in timpul sezonului rece, insa ea nu trebuie ignorata. Exista doua cauze posibile pentru care poți avea acest simptom: ai racit sau aerul din incaperea in care dormi este mult prea uscat.


Ce parere ai despre aceasta stire?