Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfârşit tragic pentru un cuplu din Craiova. S-au intoxicat cu monxid de carbon, iar rudele i-au găsit fără suflare

Publicat:

Trupurile neinsufletite ale acestora au fost dus la spital in vederea efectuarii necropsiei. Cei doi locuiau pe strada Paunitei din Craiova.

La locul tragediei a venit un echipaj Smurd, dar si pompierii. Din nefericire, medicii nu au putut decat sa constate decesul celor doua persoane.

Vom reveni cu amanunte!
 

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost identificata femeia moarta in explozia din Craiova. Luminița Adriana a avut parte de un sfarșit tragic / FOTO

13:30, 18.04.2024 - Informații noi despre explozia din Craiova. A fost dezvaluita identitatea femeii care a murit noaptea trecuta. Alte trei persoane au fost ranite grav și au avut nevoie de ajutor medical. Mama femeii a fost dusa de urgența la spital. Luminița Adriana, insa, a avut parte de un sfarșit tragic.

Incendiu devastator intr-un apartament din Chișinau: Un barbat de 28 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon, salvat de pompieri

11:45, 12.04.2024 - Un tanar de 28 de ani a fost salvat de pompieri, dupa ce un incendiu a izbucnit in apartamentul sau din Chișinau. Informația a fost furnizata de Inspectoratul General pentru Situații de Urgența, care a intervenit prompt pentru a gestiona situația.

SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina

09:15, 02.04.2024 - Purcell fusese doar un adolescent de 16 ani cand a savarșit crima pentru care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare The post SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina first appeared on Informatia Zilei .

Accident ingrozitor in Dolj. O tanara de 27 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac. Șoferița a avut parte de un sfarșit tragic

10:30, 07.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. O tanara de 27 de ani s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac, iar mai apoi a ajuns in gardul unei case. Șoferița nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc.

Sfarșit tragic pentru o tanara de 19 ani. A murit dupa ce mașina in care era a fost lovita de TIR

21:15, 06.03.2024 - n eveniment au fost implicate un autotren, un autoturism și o caruța. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru transport victime multiple, o ambulanța SMURD și patru SAJ.In autoturism se aflau patru…

Sfarșit tragic pentru un baiat de 16 ani! Adolescentul a murit in timp ce juca fotbal, in Timiș

14:35, 26.02.2024 - Un baiat de 16 ani a avut parte de un sfarșit tragic! Adolescentul s-a stins din viața in timp ce se juca fotbal, in localitatea Biled din județul Timiș. Copilul nu a mai putut fi salvat, dupa ce și-a pierdut cunoștința.

Sfarșit tragic pentru un barbat in varsta de 45 de ani. A fost lovit mortal de un tren, in Pitești

19:00, 05.02.2024 - Un barbat in varsta de 45 de ani a auvt un sfarșit tragic. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IPJ Argeș, acesta a fost lovit mortal de un tren in zona barierei CNCD din Pitești.


Ce parere ai despre aceasta stire?