Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Serialele ''The Crown'' şi ''Ozark'' au primit câte şase nominalizări la gala Critics' Choice TV Awards

Publicat:

Serialele "" si "Ozark", produse de Netflix, au primit cele mai multe nominalizari - cate sase - la cea de-a 26-a editie a galei Critics' , inclusiv la categoria "cel mai bun serial dramatic", au anuntat luni reprezentantii , citati de revista Variety.

Platforma de streaming Netflix a primit gratie productiilor sale un numar total de 26 de nominalizari si este urmata in acest clasament de postul de televiziune HBO, care a primit 22 de nominalizari.

 


O productie HBO, "", a primit cinci nominalizari.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se inchide o era la Netflix: ia sfarșit un serial indragit de milioane de fani (VIDEO)

18:00, 19.04.2024 - Se inchide o era la Netflix: ia sfarșit un serial indragit de milioane de fani (VIDEO)Netflix a anuntat joi ca serialul „The Witcher" va avea parte de un al cincilea sezon, care va fi si ultimul. Platforma a confirmat, de asemenea, ca productia sezonului 4 a inceput in Marea Britanie.

Serialul care 'inchide' Netflix, HBO Max și Disney! Ce platforma de streaming ofera super-producția in Romania

13:41, 09.04.2024 - Este cotat ca unul dintre cele mai bune filme ale anului 2024 și a intrecut deja producții celebre de pe Netflix. Zeci de mii de romani au urmarit, cu sufletul la gura, pelicula care are șanse sa devina, in scurt timp, cel mai urmarit film al momentului, in intreaga lume!CITEȘTE

Disney+ va incepe sa blocheze partajarea conturilor in vara

07:55, 05.04.2024 - Intr-un interviu pentru CNBC, seful Disney Bob Iger a confirmat ca serviciul principal de streaming al companiei va incepe sa ia masuri concrete impotriva partajarii conturilor incepand cu luna iunie. Doar intr-un numar restrans de tari vor fi aplicate masurile in luna iunie, urmand acestea sa fie aplicate…

George Burcea nu mai joaca in serialul „Wednesday”, sezonul 2. Anunțul facut de actor: „Motive personale și manageriale”

10:25, 03.04.2024 - George Burcea a anunțat ca nu va mai juca in serialul fenomen „Wednesday”, care va reveni in curand cu sezonul 2. Actorul a spus pe scurt și care sunt motivele pentru care nu va mai face parte din distribuția serialului regizat de Tim Burton.George Burcea a cunoscut celebritatea in Statele Unite ale…

Noi producții romanești pe Netflix, in luna aprilie: comediantul Catalin Bordea și alte doua filme

18:40, 02.04.2024 - Platforma de streaming, Netflix, iși marește biblioteca cu noi producții romanești. In centrul atenției se afla spectacolul de stand-up „Bordea: Teoria Conspirației”, care poate fi urmarit incepand cu data de 1 aprilie. Alte doua filme urmeaza sa fie adaugate luna aceasta.

Actorul Chance Perdomo, cunoscut din serialele Gen V si Chilling Adventures of Sabrina, a murit la 27 de ani

18:15, 31.03.2024 - Actorul Chance Perdomo, care a interpretat roluri principale in serialele TV "Gen V" si "Chilling Adventures of Sabrina", a murit la varsta de 27 de ani in urma unui accident de motocicleta, informeaza variety.com, potrivit Agerpres. Agentul sau de presa a confirmat sambata moartea actorului americano-britanic…

Costume si decoruri din serialul TV „The Crown", vandute la licitatie cu mii de lire sterline

12:35, 08.02.2024 - De la o copie a inelului de logodna al printesei Diana si pana la o replica a trasurii regale, admiratori ai celebrului serial TV „The Crown", produs de Netflix, au achizitionat miercuri numeroase costume, accesorii si decoruri pentru care au platit mii de lire sterline.


Ce parere ai despre aceasta stire?