Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sergiu, primele declarații după ce iubita lui a fost ucisă în Mangalia de prietena ei cea mai bună: „După mesajul despărţirii mi-am dat seama că nu e ea”

Publicat:

Sergiu a facut primele declarații dupa ce iubita lui a fost ucisa cu bestialitate in Mangalia chiar de prietena ei cea mai buna. Ce a marturisit tanarul cu privire la ultimele mesaje dintre el și .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Cum a aflat Iulia Albu ca fostul sot sufera de o boala cumplita. Mihai Albu, primele declaratii: „A fost iubita mea, m-a sprijnit in totalitate”

18:05, 10.05.2024 - Mihai Albu trece prin momente dificile, insa s-a putut bucura de sprijinul celor mai importante persoane din viața sa. Celebrul designer a facut primele declarații despre lupta grea pe care o duce și a facut și o marturisire neașteptata legata de fosta sa soție. Cum a aflat Iulia Albu ca fostul soț…

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana, primele declarații dupa desparțirea de iubit. Spune ca nu vrea sa mai auda de barbați: „Imi doresc...” / VIDEO

16:31, 22.04.2024 - Dana Marijuana trece prin momente dificile dupa ce anulat nunta și s-a desparțit de barbatul care urma sa ii devina soț. In cadrul unui interviu acordat pentru Știrile Antena Stars, artista a spus ce iși dorește in prezent și daca mai crede sau nu in dragoste, dupa toate dezamagirile.

Vlad Pascu, primele declarații din inchisoare: „Aș face orice sa dau timpul inapoi. Eu știu cine sunt eu”

11:30, 09.04.2024 - Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri cu mașina in stațiunea 2 Mai din Constanța, a facut primele declarații de cand este inchis. Tanarul de 20 de ani spune ca ar lua alte decizii in viața, daca ar putea.

Acces Direct. Cum vrea sa demonstreze familia Alinei ca tanara a fost ucisa cu premeditare de Loredana Atanasoaie. Declarații halucinante: ”A planuit din Vaslui...” / VIDEO

17:50, 29.03.2024 - Familia Alinei, tanara ucisa in Mangalia și abandonata intr-o valiza de prietena ei cea mai buna, tuna și fulgera! Loredana Atanasoaie are șanse sa primeasca o condamnare de 7 ani de inchisoare, iar mama victimei vrea sa faca dreptate! Familia ei a facut declarații halucinante, conform carora Loredana…

Studentul criminal care și-a macelarit iubita, la Timișoara, a facut primele marturisiri. A folosit doua cuțite la oribila crima VIDEO

17:05, 26.03.2024 - Mirel Dragomir (23 de ani), tanarul acuzat ca a ucis-o cu o ferocitate care i-a uimit chiar și pe anchetatori pe Andreea Morega (21 de ani), a descris in fața procurorului cum s-a petrecut cumplita fapta

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

PROCESUL - ECLERULUI LA TAVA Jamila: Primele declarații dupa infrangere

19:05, 04.03.2024 - A dezvaluit ca a fost acuzata de furtul de rețete și ca a fost ținta unui val de ura, insa a subliniat ca rețetele nu pot fi protejate prin drept de autor sau brevete de invenție The post PROCESUL - ECLERULUI LA TAVA Jamila: Primele declarații dupa infrangere first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?