Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Serbia a ajuns ca Mexicul. Președintele sârb Aleksandar Vučić este acuzat de legături cu bandiții

Publicat:

Protestele in masa fața de președintele sarb și asociații sai se apropie la scara de cele care au precedat rasturnarea lui in 2000. Ce il amenința pe liderul sarb, cunoscut de mulți ani pentru manevrele sale intre Occident și Rusia?

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping va vizita Franța, Serbia și Ungaria

13:55, 29.04.2024 - Președintele chinez Xi Jinping va efectua vizite oficiale in Franța, Serbia și Ungaria, in perioada 5-10 mai. Anunțul a fost facut luni de purtatorul de cuvint al Ministerului chinez de Externe, Hua Chunying, care a subliniat ca acestea vor fi realizate la invitația președintelui francez Emmanuel Macron,…

Serbia nu va adera niciodata la NATO, afirma presedintele sarb Aleksandar Vucic

14:50, 25.03.2024 - Presedintele sarb Aleksandar Vucic a declarat duminica seara ca Pristina a fost admisa ca membru asociat in Adunarea parlamentara a NATO si ca acesta este un alt motiv pentru care Belgradul nu va adera niciodata la Alianta Nord-Atlantica, informeaza luni agentia de presa Tanjug.

Kremlinul spune ca Putin nu a amenintat cu folosirea armelor nucleare. Declarațiile, „scoase din context” de SUA

16:50, 14.03.2024 - Comentariile facute de Vladimir Putin despre armele nucleare, intr-un interviu acordat miercuri presei ruse, nu constituie o amenintare cu folosirea acestora, a declarat joi Kremlinul, care a acuzat SUA ca au scos „in mod deliberat” din context afirmatiile presedintelui rus, relateaza Reuters.Putin…

Macron, discuții cu liderii NATO: „In cativa ani ar trebui sa ne asteptam ca Rusia sa ne atace țarile”

22:35, 26.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a reunit luni, la Paris, peste 25 de tari aliate Kievului, pe care le indeamna la un „salt” impotriva unei „inaspriri evidente” a Moscovei, intr-un moment critic pentru Ucraina, care asteapta armament din Occident, necesar supravietuirii sale, relateaza AFP.

Teritoriul din Ucraina, revendicat de Rusia, ar fi aprobat și de Occident. Ce a anunțat președintele Lukașenko

09:35, 26.02.2024 - Razboiul din Ucraina continua, chiar și la 3 ani de la izbucnirea lui. Vladimir Putin nu da semne ca se va retrage prea curand de pe front și pune in aplicare tot felul de tactici, prin care caștiga zone importante. In acest context, președintele Lukașenko a facut acum un anunț alarmant, referitor la…

Relatiile Serbiei cu Rusia ar putea fi afectate de decesul lui Navalnii in inchisoare, susține presedintele sarb Vucic

19:45, 18.02.2024 - Relatiile Serbiei cu Rusia ar putea fi afectate de decesul recent al disidentului Aleksei Navalnii in inchisoare, a declarat duminica presedintele prorus al Serbiei, Aleksandar Vucic, pentru televiziunea sarba Prva, informeaza dpa.

Vladimir Putin susține ca Rusia nu poate fi invinsa de Ucraina. Ce mesaj controversat a transmis președintele catre Occident: „Se va termina in cateva saptamani"

12:05, 09.02.2024 - Vladimir Putin spune ca Rusia nu poate fi invinsa in Ucraina. Ei bine, in cadrul unui interviu acordat jurnalistului american Tucker Carlson, președintele rus a subliniat faptul ca nu vede o infrangere pentru Rusia in Ucraina. Iata mesajul lui Vladimir Putin pentru Occident!

A provoca ”pierderi sistematice” Rusiei, o prioritate ucraineana in 2024, anunta Zelenski

09:10, 09.02.2024 - A provoca „pierderi sistematice” fortelor ruse care ataca de-a lungul frontului pentru a continua sa castige teren in Ucraina este una dintre marile prioritati ucrainene pentru acest an, a explicat in discursul sau adresat natiunii in noaptea de miercuri spre joi presedintele ucrainean Volodimir Zelenski,…


Ce parere ai despre aceasta stire?