Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Senatul a respins proiectul de lege care prevedea trecerea STS in subordinea Ministerului de Interne

Publicat:

a respins miercuri proietul de lege care prevedea trecerea Serviciului de in subordinea Ministerului de Interne. Proiectul fusese adoptat tacit de Camera Deputatilor, Senatul este camera decizionala.

Proiectul a primit 79 "impotriva" si 4 voturi "pentru".

Proiectul primise aviz negativ de la Comisia pentru administratie publica si organizarea teritoriului si de la Comisia de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

Vezi aici parcursul legislativ al proiectului de legeVezi aici forma adoptata de Camera…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, in negocieri pentru obuzierele autopropulsate K9 Thunder, fabricate in Coreea de Sud

14:10, 22.04.2024 - Romania ar putea avea 54 de obuziere autopropulsate K9 Thunder din Coreea de Sud, dupa ce Hanwha este singura companie producatoare care a mai ramas in licitatia deschisa de MApN, a relatat Agerpres. Negocierile continua cu Guvernul roman, care este prezent prin trei miniștri la Seul, alaturi de președintele…

Klaus Iohannis tuna și fulgera in scandalul Cirstoiu: Coaliția sa iși faca treaba!

20:11, 17.04.2024 - Discuțiile contradictorii din coaliție il scot din sarite pe președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a comentat, de la Consiliul European, scandalul posibilei eliminari a lui Catalin Cirstoiu din lista cu candidați la Primaria Capitalei.

Momentul in care se vor face jocurile la NATO: Klaus Iohannis caștiga teren, dar Mark Rutte are sprijinul americanilor

10:20, 04.04.2024 - Premierul olandez Mark Rutte a obținut sprijinul tuturor membrilor NATO, mai puțin patru, pentru candidatura sa la funcția de secretar general al alianței, iar unii oficiali s-au declarat increzatori ca el va putea obține sprijinul unanim pana la Consiliul NATO din iulie. Context: Șeful NATO Jens…

Președintele se relaxeaza in Transilvania. Klaus Iohannis, fotografiat pe terenul de golf de la Pianu, județul Alba

22:06, 29.03.2024 - Șeful statului, imbracat intr-o ținuta lejera și insoțit de Carmen Iohannis, a fost surprins vineri in jurul pranzului pe terenul de golf de la Pianu, aflat la 125 km de Cluj, in județul Alba. 

De ce nu a incercat Basescu sa candideze la șefia NATO: „Nu am avut instrumentele. Iohannis are Guvernul care poate sa-l susțina”

19:51, 12.03.2024 - Traian Basescu a comentat, la Digi24, anunțul privind candidatura lui Klaus Iohannis la funcția de secretar general al NATO și spune ca el nu a luat niciodata in calcul o asemenea candidatura „pentru ca nu aveam instrumentele cu care sa obțin așa ceva. Primul instrument este chiar propriul tau guvern”.

Klaus Iohannis, dupa ce Romania a caștigat procesul Roșia Montana: „Felicit echipele de specialiști implicate cu profesionalism in susținerea cauzei noastre”

10:15, 09.03.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta reușita Romaniei in procesul privind exploatarea aurului de la Roșia Montana intentat de Gabriel Resources, apreciind ca statul roman a „luptat și reușit sa protejeze patrimoniul național”.„Salut reușita Romaniei in procesul privind Roșia Montana și felicit…

Romania, cel mai mare importator de cereale ucrainene! Raportul care le da peste nas lui Iohannis și Ciolacu

16:41, 02.02.2024 - Klaus Iohannis e contrazis chiar de la oficialii de la Kiev. Un raport facut de Centrul ucrainean de Cercetare arata ca Romania a fost cel mai mare importator de produse agricole din Ucraina. Același raport arata ca țara noastra a importat produse in valoare de 2,8 miliarde de dolari in 2023. Aceasta…


Ce parere ai despre aceasta stire?