Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Selena Gomez, in depresie? Vedeta apeleaza la sprijinul mamei sale - FOTO

Publicat:

Cantareata trece printr-o perioada destul de dificila din cauza situatiei destul de neclare cu . Vedeta petrece tot mai mult timp alaturi de mama sa si arata tot mai abatuta si deprimata.

Cele doua au fost vazute duminca in fata unei clinici din Encino, California, impreuna cu cei doi caini ai lor.
Selena a stat mai tot timpul cu ochii in pamant si nu a comunicat deloc cu presa. Tanara arata ca nu este in forma sa maxima iar tinuta usor neglijenta nu o ajuta deloc.

 In continuare lucrurile nu sunt lamurite intre Selena si .

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sore, primele imagini cu noul iubit. In ce relații a ramas cu tatal fiicei sale: „Nu este situația cea mai fericita”

15:55, 08.05.2024 - Sore s-a desparțit de tatal fiicei sale in vara anului 2022, iar recent artista a confirmat ca este implicata intr-o noua relație. Cu Mircea Julean, vedeta a pastrat o relație civilizata de dragul copilului pe care il au impreuna.Invitata la interviurile Fresh by Unica, Sore a facut dezvaluiri neașteptate…

Ana Baniciu și-a angajat bona pentru bebeluș: „Costa… dar nu e romanca”. Artista va naște in iunie

11:05, 17.04.2024 - Ana Baniciu va naște in aproximativ 7 saptamani și a ales deja bona pentru bebeluș. Cantareața a semnat contractul cu femeie, in varsta de 40 de ani, din Filipine.Cu doar cateva saptamani inainte de momentul mult așteptat al nașterii, Ana Baniciu se pregatește intens pentru a-și intampina bebelușul…

Oana Roman implinește 48 de ani! Este prima aniversare a vedetei in lipsa mamei sale: ”Aștept un an...”

11:35, 13.04.2024 - Zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc! Oana Roman implinește, astazi, 48 de ani! Vedeta este inconjurata de cele mai dragi persoane din viața ei. Chiar daca este prima aniversare in lipsa mamei sale, Mioara Roman, ii simte prezența spirituala din Cer. Iata cum sarbatorește Oana Roman astazi.

Andra Gogan este ”scumpa la vorba”! Ce tarif are vedeta TikTok-ului romanesc pentru a dedica 5 minute unui fan

14:30, 29.03.2024 - Andra Gogan, cea mai urmarita artista romanca pe TikTok de la apariția aplicației, a gasit o noua sursa de facut bani de pe urma celebritații sale. Influencerița vedeta pe videoaplicația sus amintita devenita cea mai populara la nivel global, dar și in țara noastra in randul tinerilor, iși pune la bataie…

Știrile Antena Stars. Roxana Dobrițoiu, de urgența la spital! Cantareața a ajuns pe mainile medicilor, dupa ce a ținut o dieta: „Intrasem in depresie...” / VIDEO

15:50, 14.03.2024 - Roxana Dobrițoiu a trecut prin clipe de coșmar din cauza unei diete! Cantareața a ajuns de urgența la spital! Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Cum vede Oana Roman viața, dupa pierderea mamei sale. Ce a marturisit vedeta: „Puterea omului de a-și...” / FOTO

20:00, 13.03.2024 - Oana Roman a vorbit recent despre cum vede viața in prezent, dupa pierderea mamei. Vedeta a facut o postare cu care și-a surprins fanii, prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a marturisit ea!


Ce parere ai despre aceasta stire?