Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful Nuclearelectrica, Pompiliu Budulan, demis după ce și-a angajat fiica într-o funcție de conducere

Publicat:

, directorul Nuclearelectrica, a fost demis.

El este acuzat ca și-a angajat fiica in funcția de director tehnic al companiei de stat condusa chiar de el.

Știre in curs de actualizare.


Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regele Charles al III-lea a cedat prințului William o importanta funcție militara de conducere

22:20, 13.05.2024 - Regele Charles al III-lea a cedat prințului William o importanta funcție militara de conducere. Este vorba despre poziția de colonel-șef al Corpului Aerian al Armatei. Ceremonia a avut loc luni.

Demis dintr-o funcție s-a ales cu altele doua: Vladimir Cuc, numit ambasador in Elveția și reprezentant pe langa Oficiul ONU la Geneva

11:20, 30.04.2024 - Vladimir Cuc a fost numit astazi, 30 aprilie, de Guvern in funcția de ambasador al Republicii Moldova in Confederația Elvețiana. Totodata, acesta a fost desemnat reprezentant permanent al Republicii Moldova pe langa oficiul ONU la Geneva.

Fiica unei persoane apropiate lui Ilan Șor ar putea fi promovata intr-o funcție la Aeroportul Chișinau

16:05, 24.04.2024 - Fiica unei persoane apropiate lui Ilan Șor ar urma sa fie numita in funcția de contabila-șefa adjuncta la Aeroportul Internațional Chișinau. Potrivit surselor ZdG din cadrul aeroportului, Irina Cearca, angajata in contabilitatea instituției de stat, fiica Lidiei Jechiu, fosta contabila-șefa la compania…

Comandantul polonez al Eurocorps, demis din funcție dupa o ancheta de contraspionaj

19:55, 27.03.2024 - Ministerul polonez al Apararii a anuntat miercuri ca l-a demis din functie „cu efect imediat” pe comandantul polonez al statului major unic, Eurocorps, in urma unei anchete de contraspionaj militar, informeaza France Presse.

Carmen Dan, chemata la poliție sa dea declarații intr-un dosar privind acordarea ilegala a unor permise de conducere - SURSE

10:25, 06.03.2024 - Carmen Dan nu s-a prezentat la audieri, programate la ora 9:00, potrivit acelorași surse. Fostul ministru de Interne a fost chemat la audieri in calitate de martor, intr-un dosar legat de emiterea unor permise de conducere auto in baza unor documente falsificate.Știre in curs de actualizare.

PREMIERA: Funcție de conducere apolitica scoasa la concurs cu salariu de 9.000 de lei

07:00, 05.03.2024 - Aproape ca nu exista funcții de conducere la Botoșani, fie ca vorbim de aparatul bugetar sau de societațile cu capital de stat, unde persoanele ocupante sa nu fie inregimentate politic. Vrea sa sparga gheața unul dintre marii operatori ai județului.

Managerul Spitalului Orșova, demis și repus in funcție de noua ori. Ce a facut dupa ultima revocare

15:16, 27.02.2024 - Primarul din Orșova (Mehedinți) și managerul Spitalului Municipal din oraș sunt in conflict deschis de ani de zile. Primarul Marius Stoica l-a demis aproape de fiecare data pe managerul Adrian Cican.

Un nou premier intr-o provincie din Pakistan: cine o obținut aceasta funcție

14:55, 26.02.2024 - Fiica fostului premier pakistanez, Nawaz Sharif, a fost aleasa astazi in fruntea executivului din provincia cu cea mai mare populatie din Pakistan, Punjab. Maryam Nawaz a obtinut 220 de voturi in legislativul provincial care are in total 371 de locuri. Votul a fost boicotat de partidul de opozitie Consiliul…


Ce parere ai despre aceasta stire?